У Києві кілька трамваїв тимчасово змінять маршрути

1532 0
Йдеться про трамваї №22А, №28, №28Д, №35.

3 та 4 вересня змінять маршрути трамваїв №22А, №28, №28Д та №35, так як проводитимуть роботи з ремонту трамвайних колій на перетині вулиці Миропільської та проспекту Алішера Навої. Про це повідомляють у Київській МДА. 

3 та 4 вересня з 11:00 та до закінчення робіт (орієнтовно до 14:00) рух трамваїв на ділянці від проспекту Алішера Навої до вулиці Сержа Лифаря буде закрито.

Читайте також: У Києві сильна задимленість через дуже високий рівень забруднення повітря 

Рух трамваїв у період робіт відбуватиметься так:

  • маршрути №22А, №35 – від станції метро «Лісова» до проспекту Алішера Навої;
  • маршрут №28 – на ділянках від станції метро «Лісова» до проспекту Алішера Навої та від вулиці Милославської до вулиці Сержа Лифаря;
  • маршрут №28Д – на ділянках від станції метро «Позняки» до проспекту Алішера Навої та від вулиці Милославської до вулиці Сержа Лифаря.

 

Нагадаємо, на Подільському узвозі у зв’язку з ремонтом покриття з бруківки частково обмежать проїзд автотранспорту з 1 вересня до 20 жовтня. Дорожники починають оновлювати покриття у крайній правій смузі від вул. Кирилівської до вул. Овруцької (на підйом), а також ремонтують тротуари. У зв’язку із цим на Подільському узвозі вводяться додаткові тимчасові обмеження руху. Про рекомендовані маршрути об’їзду та зміни у роботі громадського транспорту читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!