Три унікальні заклади Львова з різдвяною атмосферою

18661 0
Традиційно у час різдвяно-новорічних свят є багато вихідних. Відтак, цей час хочеться провести по-особливому, аби у всьому відчувати настрій свята та дива. Tvoemisto.tv рекомендує три унікальні заклади Львова, де панує особлива новорічно-різдвяна атмосфера.
Парк-кафе Замку Лева

Парк-кафе Замку Лева

Парк-кафе

Парк-кафе «Зелені пагорби» розташований при готелі «Замок лева» - це затишна місцина біля парку ім Б. Хмельницького. Тут відразу можна поринути у казковий світ спогадів та вражень:на фоні романтичного замку гостинно світиться новорічними вогниками життєрадісний олень, пухнастий сніг виблискує на ялинках  зимового саду. Казковий настрій всередині закладу доповнять глінтвейн, домашнє какао та оригінальне а-ля карт меню.

Заклад працює щодня з 7:00 до 23:00, а по вихідних – з 8:00 до 23:00. Адреса - вул. Глінки, 7, бічна вул.Героїв Майдану (колишньої. Гвардійської).

Різдво в "Арсеналі"

Ринок вуличної їжі

«Під арсеналом». Єдиний в Україні постійно діючий ринок вуличної їжі запрошує провести тут Різдво. Тут можна скуштувати різноманітні смаколики, такі як: чорні вареники, закарпатські равлики, голубці, пекельні ребра, чорноморські мідії, глінтвейн, гарбузове латте та багато смачного за доступними цінами.

До Різдва на ринку можна буде скуштувати усі 12 страв зі святкового столу, в рамках квесту "Знайди 12", а вже 12 січня відбудеться конкурс куті. Крім того, гостей запрошують приносити і свою кутю, аби почастувати нею і інших. Власник найсмачнішої куті отримає подарунок від закладу.

Ринок працює щодня з 11:00 по 20:00. Опісля 23:00 ринок перетворюється на клуб з розумною музикою за адресою вул. Підвальна,5.

 

Бібліотека готелю "Леополіс"

Бібліотека з каміном

Це – Бібліотека Готелю «Леополіс». Відкрита не лише для гостей готелю, але й для усіх охочих. У затишній атмосфері біля каміну  з горнятком кави можна провести ділову зустріч або посидіти з друзями. В бібліотеці подають смачні клаб-сендвічі та десерти. А карта напоїв – одна з найкращих у Львові.

Бібліотека працює цілодобово. Вул. Театральна, 16, готель «Леополіс».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!