3 варіанти нестандартного відпочинку на дачі

1961 0
Відпочинок за містом можна зробити креативним за допомогою звичайних речей, які вас оточують. Ідей для їх нестандартного застосування безліч. Пропонуємо ознайомитись з трьома з них.
фото: fry-wagner.com, vk.me stagingrensitе, amazonaws.com

фото: fry-wagner.com, vk.me stagingrensitе, amazonaws.com

1.Літній кінотеатр.

Літні кінотеатри стають дедалі популярнішими, так чому б слідувати цьому? Влаштуйте перегляд кінофільму на своїй ділянці. Для цього вам знадобиться:

-        LCoS- або DLP-проектор;

-        Спеціальний проектор;

-        Вуличні динаміки;

-        Пуфики й ковдри.

Порада для економії: Екран для кінотеатру можна зробити самостійно – натягнути біле простирадло або скатертину між двома деревами або змайструвати дерев’яну раму

  1. Гаражний розпродаж.

Напевно у вас накопичилося вдосталь непотрібних речей в гаражі, на горищі, в підвалі. Саме час взяти з них користь. Просто поставте перед калиткою великий стіл, розкладіть на ньому  дрібні речі, а довкола розставте більш масивні і встановіть чисто символічну ціну за кожен товар.

Не забудьте налити в глечики лимонад і морс – спекотним літнім днем ні один сусід не пройде повз вашого ярмарка.

  1. Дачне фотобієнале

Чому б не влаштувати фотобієнале з вашого сімейного архіву і розвісити по всій вашій ділянці старі фото, на яких ви дитина, перший велосипед, шкільні роки, перша поїздка на море, ви з гітарою в руках – і неважливо, що це був перший і останній раз , коли ви її тримали. Вам знадобиться:

- Декілька метрів мотузки;

- Прищіпки для білизни.

Для організації виставковогоп простору натягніть мотузку між деревами і причепіть ваші фотографії.

За інформацією: vk.com/public46202060.

Підготувала Вікторія Петрик

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!