Три заходи форуму ОСББ у Львові, де навчатимуть енергоощадності

2543 0
23 та 24 жовтня у Львові проходитиме V всеукраїнський форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Основні теми для обговорень – реформування галузі ЖКГ та економія енергоносіїв. Tvoemisto.tv обрало з програми три заходи, де розкажуть про енергозбереження та можливості отримати на нього фінансування.

1. Дискусія: «Останні новини житлово-комунального господарства країни: Реформи. Тарифи. Енергоефективність». 23 жовтня, у четвер. Обговорення почнеться о 9:50.

2. Дискусія: «Фінансування енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках: Державна та муніципальна підтримка. Практика». 23 жовтня, четвер, 12:15.

3. Дискусія: «Впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках. Досвід та перспективи». 24 жовтня, п’ятниця, 12:00.

Форум стартує в четвер о 9:00 у приміщенні готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6). Цього року Форум збере понад 200 учасників з усієї України. Спеціальними гостями будуть заступник Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов та голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук. Участь у заході візьмуть також голови ОСББ та управлінських компаній, представники місцевої та державної влади, міжнародних організацій, експерти у галузі житлово-комунального господарства. У підсумку обговорень учасники повинні напрацювати спільну резолюцію з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів влади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!