40 посольств та консульств України в інших країнах відновили прийом громадян

1627 0
Зокрема, посольства у Великій Британії, Ізраїлі, Латвії, Нідерландах та Німеччині розпочали роботу за попереднім записом через електронну чергу МЗС.

40 посольств та консульств України в інших країнах повністю або частково відновили прийом громадян, який призупиняли через карантинні омбеження та коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ.

Зокрема, посольства у Великій Британії, Ізраїлі, Латвії, Нідерландах та Німеччині розпочали роботу за попереднім записом через електронну чергу МЗС. Прийом відвідувачів відбувається з обов’язковим дотриманням санітарно-протиепідемічних правил країни перебування, рекомендацій ВООЗ та МОЗ України.

Читайте також: Попит в Європі буде тільки зростати або Чи зможуть українські заробітчани повернутися за кордон

«У тих країнах, де ще не послаблені карантинні заходи, опрацьовують невідкладні консульські питання, пов’язані з пандемією коронавірусу та надзвичайними ситуаціями з громадянами України», – йдеться в повідомленні.

До таких ситуацій належать смерть, арешт, втрата документів, необхідних для термінового повернення в Україну тощо.

Громадян також закликають перевіряти уточнену інформацію на сторінках посольств і консульств України в країнах перебування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!