42-річного львів’янина затримали на хабарі за довідки про непридатність до військової служби

10113 0
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення до волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Правоохоронці затримали львів’янина під час передачі хабаря голові військово-лікарської комісії. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 42-річний львів’янин запропонував голові військово-лікарської комісії Територіального медичного об’єднання МВС по Львівській області хабар 1700 доларів США за оформлення медичних документів про наявність важких хвороб у трьох службовців Національної гвардії України, на підставі яких військовослужбовці повинні були отримати висновки про непридатність для подальшої служби.

Слідчі дії тривають. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Як уточнили в прокуратурі Львівщини, до правоохоронців звернувся голова військово-лікарської комісії та заявив, що йому запропонували 2,5 тис доларів хабаря за неправдиві діагнози п’ятьом нацгвардійцям.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!