Від ІТ до мистецтва: 45 нових безкоштовних курсів від Coursera

5098 1
Coursera – один з найвідоміших онлайн-сервісів навчання та дистанційної освіти, запустив 45 нових курсів, які можна пройти безкоштовно. Тематика нових спеціалізацій надзвичайно різноманітна: від бізнес-англійської та програмування додатків для Android до фотографії та графічного дизайну.

Курси на Coursera безкоштовні, користувач сплачує, за бажанням, лише за сертифікат. Щоб отримати доступ до безкоштовної повної версії того чи іншого курсу потрібно ввести його назву у форму пошуку на сайті і безпосередньо зареєструватися на цей курс.

Підприємництво

How to Start Your Own Business – цикл курсів, що навчить вас, як створити власний бізнес. Від ідеї, планування і вироблення стратегії до її реалізації.

Entrepreneurship  – підприємницька спеціалізація від легендарної бізнес-школи Wharton. Навчіться як запустити, розвинути, знайти інвестиції та масштабувати ваш бізнес.

Startup Entrepreneurship – навчіться найкращим практикам для створення і розвитку власного стартапу з нуля від викладачів провідного університету Ізраїлю.

Бізнес-англійська

Business English for Non-Native Speakers та Business English Communication Skills – одразу дві спеціалізації з бізнес-англійської. Покращить свої навички говорити і писати англійською мовою у бізнес-середовищі.

Interviewing and Resume Writing in English – навчіться писати якісні резюме та впевнено проходити співбесіди англійською.

IT

Android App Development – навчіться створювати якісні програми для Android з нуля.

Web Application Development: Modern Full Stack Architectures – навчіться основам веб-програмування: проектуванню, створенню, тестуванню та безпеці.

Search Engine Optimization (SEO) – опануйте стратегії та прийоми оптимізації сайтів для пошукових систем.

Творчі спеціальності

Graphic Design – вивчайте та застосовуйте на практиці принципи графічного дизайну.

Photography Basics and Beyond: From Smartphone to DSLR  – спеціалізація, що дозволить вам вивчити теорію та практику цифрової фотографії та обробки фото.

Become a journalist: Create the News! – навчіться основам журналістики у всіх її різноманітних форматах.

Всі нові спеціалізації можна знайти за посиланням.

Джерело: Prometheus.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
12 Лютого, 2016 19:19
Ліда
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!