4 факти про поліцейську погоню зі стріляниною на Львівщині

2306 1
Патрульна поліція Львова повідомляє, що 11 лютого в селі Тростянець Львівської області поліцейським довелося застосувати зброю під час погоні за порушником зі зброєю.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

1. У четвер, 11 лютого в поліцію надійшов дзвінок від водія таксі, який повідомив, що його автомобіль обстріляв чоловік, що проїжджав повз на своєму автомобілі. Поліцейські, які прибули на місце події, почали переслідування порушника, який не захотів зупинятися.

2. Під час погоні водій автомобіля кілька разів демонстрував поліцейським предмет, схожий на пістолет і цілився в них.

3. Поліцейським довелося зробити декілька попереджувальних пострілів у повітря, після чого водій здався в руки правосуддя.

4. Львівські поліцейські оприлюднили відео із погоні та затримання правопорушника:

Нагадаємо, 11 лютого, на Львівщині розпочали роботу групи реагування поліцейських патрулів. Загалом на Львівщині створять 74 групи реагування патрульної поліції (ГРПП), які нараховуватимуть 592 поліцейських. Львівщина стане другою областю після Київської, де впровадять такий проект. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
13 Лютого, 2016 10:19
об'єктивно Показуха... Факту пострілів не підтвердили... Кричать як дикі звірі... Коментувати також не вміють (( Працювати і працювати ще з такою паліцією...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!