4 небанальні фільми про закоханість, любов та пристрасть

6730 0
День святого Валентина – це свято квітів, подарунків, романтичних слів та милих безумств на честь тих, хто поряд. Tvoemisto.tv пропонує підбірку різножанрових та небанальних фільмів, де вирують почуття.
Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

«З любов'ю, Розі» (англ. Love, Rosie) – романтична комедія, знята у 2014-му році.

Розі і Алекс дружать з раннього дитинства. Після школи вони вирішують разом поїхати вчитися в США. Але планам Розі не судилося збутися: після ночі з найпопулярнішим хлопцем у школі дівчина завагітніла. Алекс їде в Бостон один. На наступні дванадцять років Алекс і Розі стають друзями по листуванню.

«Коханий з майбутнього» (англ. About Time) – романтична комедія, науково-фантастичний фільм 2013-го року.

Тіму пощастило – він молодий, симпатичний, багатообіцяючий адвокат, а ще він вміє переміщатися в часі. І щоб зачарувати дівчину своєї мрії, він готовий повторювати перше побачення знову і знову. Воістину, кохання з першого погляду не завжди виходить з першого разу.

«(500) днів літа» (англ. (500) Days of Summer) – романтична комедія 2009-го року

8-го січня Том Хенсен зустрічає Саммер (Літо) Фінн, нову асистентку його боса. За спеціальністю Том є архітектором, але працює у компанії з виробництва листівок у Лос-Анджелесі. Під час вечору караоке його друг і колега по роботі, МакКензі, розповідає Саммер, що вона подобається Томові. Протягом кількох наступних місяців Саммер і Том зближуються, попри те, що Саммер не вірить у справжнє кохання і не хоче заводити серйозні стосунки.

«Легка поведінка» (англ. Easy Virtue) – британська романтична комедія, світова прем'єра якої відбулася на Міжнародному кінофестивалі в Торонто 8-го вересня 2008-го року.

Розлучена американка Ларіта Хантінгтон знайомиться у Франції з молодим і багатим англійцем Джоном Віттекером. Між ними спалахує бурхливий, стрімкий роман, закохані одружуються, і ось Ларіта вже їде на батьківщину свого нового чоловіка, щоб познайомитися з батьками Джона. Приїхавши до Англії, молодята стикаються з категоричним несхваленням їхнього шлюбу сім'єю Віттекерів.

Джерела: fandango.com, uk.wikipedia.org, imdb.com

Підготувала Марія Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!