4 нові платні паркінги відкриють у Львові в жовтні

2944 0
Із жовтня у центральній частині Львова запрацює ще чотири платні паркінг-зони.
Фото: lypneva.com

Фото: lypneva.com

Вже з 1 жовтня мали б розпочати роботу платні паркінг-зони на вул. Гнатюка, Костюшки та Чайковського, однак початок роботи затримується через податкову інспекцію, повідомив ZAXID.NEТ начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.

 «Паркомати вже стоять, місця облаштовані, але нас затримує податкова, бо в них зависла база і вони не можуть поставити паркомати на облік», – пояснив Сергій Париляк.

Таким чином кількість місць на платних парковках у центрі Львова зросте майже на 80 – на вул. Гнатюка паркінг-зона вміщатиме близько 20 авто, на вул. Костюшка - 21 та на вул. Чайковського буде розрахована на 37 місць. Також наприкінці жовтня заплановано відкриття ще однієї паркінг-зони на пр. Шевченка.

«Ця парковка вміщатиме 80 автомобілів. Паркомати там мають почати працювати з 15 жовтня, однак зараз на пр. Шевченка ремонт, тому, вочевидь, паркінг-зона розпочне роботу наприкінці місяця», – повідомив чиновник.

Зазначимо, що з 22 вересня розпочали роботу платні паркінг-зони по вул. Коперника та вул. Словацького, а в серпні паркомат запрацював на пл. Міцкевича. Година стоянки коштує 4 грн.

Читайте також: В центрі Львова буде 8 нових платних паркінгів. Перелік


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!