52 країни відкрили свої кордони для українців

3496 0
З минулого брифінгу додалися ще 4 країни. Йдеться про Йорданію, Колумбію, Нігерію і Гану.
фото: mnen.tk

фото: mnen.tk

52 країни відкрили свої кордони для українців. Про це на брифінгу сьогодні повідомив міністр закордонних справ Микола Кулеба.

«Хоча туристичний сезон завершився, але можливості подорожувати ніхто не скасовував. Станом на зараз таких країн 52. З минулого брифінгу, 3 вересня, додалися ще 4 країни, не найбільш популярні, але менше з тим комусь може знадобитися туди поїхати», – каже він.

Йдеться про Йорданію, Колумбію, Нігерію і Гану.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Залишають відкритими кордони Болгарії, Словенії, Мальдівів, ОАЕ, Ірландії, Еквадору, Ямайки, Камбоджі, Коморських островів, Пакистану, Пуерто-Рико, Туреччини, Сербії, Албанії, Чорногорії, Хорватії, Білорусі, Великої Британії, США, Єгипту, Мексики, Тунісу, Багамських островів тощо.

Окрім цього, міністр вкотре нагадав, що перевіряти актуальну інформацію щодо поїздок (куди і за дотриманням яким умов можна їхати або проїхати тразитом) слід за допомогою онлайн-мапи за посиланням: tripadvisor.mfa.gov.ua.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!