Політична реклама

Даївці застерігають пішоходів: взимку водіям складніше гальмувати - збільшується ризик наїздів на людей

1894 0
У грудні у Львові побільшало ДТП за участі пішоходів. Найчастіше причиною стають порушення правил дорожнього руху самими пішоходами та несприятливі погодні умови, - розповіла у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» інспектор ВДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ірина Пилат.

За словами інспектора, за 9 днів зими у Львові трапилось 23 ДТП, більшість з них – наїзди на пішоходів.

«Вчора таких випадків було 3. Це через те, що пішоходи порушують правила дорожнього руху: виходять на проїжджу частину в не встановлених для цього місцях. Враховуючи ж погодні  умови (дощ, сніг та короткий світловий день), ризик наїздів суттєво зростає», - повідомляє І. Пилат.

Відтак пішоходам потрібно пам`ятати: на мокрій та слизькій дорозі гальмівний шлях автомобілів стає довшим, і водії не можуть загальмувати так швидко, як у суху погоду.

Водіїв даївці закликають бути обережними на місцях, де встановлені попереджувальні дорожні знаки та дотримуватись декількох порад.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!