Політична реклама

На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські

1745 0
На офіційному веб-сайті Європейського футбольного союзу запрацював онлайн-магазин Євро-2012, який реалізовуватиме ліцензійну продукцію турніру, що проходитиме влітку Україні та Польщі. Втім, як проаналізували журналісти медіа-порталу "Твоє місто", на сайті товар із українською символікою суттєво дорожчий за аналогічний польський.

На сторінці онлайн-магазину Євро-201 2  є можливість обрати країну, продукцію до Євро-2012 якої Ви хочете придбати. 

Зокрема, на українській сторінці зараз, станом на 12.30 12 грудня, можна замовити тільки одну футболку вартістю £55.00 (або - 689 грн).

                              

Для порівняння: на сторінці з польською продукцією є 2 футболки, ціна однієї - £41.25, іншої - £13.75, що разом скадає суму £55.00, тобто вартість однієї української футболки.

                               

Як повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012», продукцію Євро-2012 на сайті будуть регулярно оновлювати і зможуть доставити у будь-яку точку світу. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!