Політична реклама

До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012

1610 0
Кожен українець може стати автором неофіційного гімну Євро-2012, взявши участь у новому конкурсі "Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії". Переможець отримає грошову нагороду: по 25 тисяч доларів за слова та за музику.

На конкурс приймають тексти українською, польською, англійською та російською мовами. Відбір пісень триватиме до 15 лютого 2012 року.

Розмістити свій євро хіт необхідно на сайті проекту www.eurohit.com.ua, що відкриється 21 грудня 2012 року. Там же буде розміщено усю необхідну інформацію про акцію, правила конкурсу, реєстраційна форма для учасників.

Після обрання переможців конкурсу, журі визначить звукорежисера, аранжувальника, музикантів та вокалістів, які запишуть пісню у студії.

Прем'єра нового хіта запланована на початок квітня 2012 року. А до зйомки відео на неофіційний гімн Євро-2012 буде залучено одного з найавторитетніших кліпмейкерів, - інформує ТСН.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!