Політична реклама

З новою транспортною мережею у Львові на усіх кінцевих зупинках будуть вказівники з графіком руху

1927 0
До кінця січня на усіх кінцевих зупинках у Львові будуть встановлені вказівники із графіком та схемою руху маршруток. Про це медіа-порталу «Твоє місто» повідомив заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус. На усіх зупинках, за словами посадовця, позначки з`являться вже за декілька місяців.

«У Львові є близько 600 зупинок, відразу всі не охопиш. На це треба знайти кошти, але з січня ми розпочнемо облаштовувати зупинки цими вказівниками», - зазначив посадовець.

На усіх зупинках, за словами А. Білоуса, вказівники з`являться вже за «пару місяців». Коли саме, каже чиновник, поки що не відомо.

Втім вже з першого січня 2012 року, коли у Львові буде впроваджену нову транспортну мережу , за порушення графіку або схеми руху громадського транспорту, перевізників, за словами А. Білоуса, будуть карати: штрафом або розірванням договору.

Допомагатиме встановити причини затримки чи збою транспортникам Центр керування руху, який за намірами посадовців, буде введено у роботу в травні 2012 року.

Нагадаємо, медіа-портал «Твоє місто» на своїй сторінці у facebook провів опитування «Як покращити нову транспортну мережу Львова?».

За результатами голосування, найбільше львів`яни хочуть, щоб із введенням транспортних реформ у Львові на усіх зупинках з`явились вказівники з графіком руху автобусів.

На другій позиції серед побажань львів`ян – оновлення транспортного парку та посилення відповідальності перевізників за не якісні послуги.

Чи врахували ці критерії при розробці нової транспортної мережі Львова читайте завтра.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!