Політична реклама

Покращимо транспортну мережу Львова разом!

2325 22
Львівська міська рада заявила, що у лютому нову транспортну мережу Львова відкорегують. Як пообіцяв заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус, до уваги братимуть і конструктивні пропозиції мешканців Львова. "Твоє місто" розпочинає акцію "Покращимо транспортну мережу Львова разом!". Ми пропонуємо львів`янам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та проілюструвати проблему фото- або відеоматеріалами. Добірку Ваших побажань та скарг ми передамо у міську раду та опублікуємо на нашому порталі.

Умови акції:

1. Зніміть фото або відео під час Вашого користування громадським транспортом після впровадження нової транспортної мережі Львова (черги на зупинці, таблиці з графіком руху автобусу чи маршрутки, наповненість транспорту тощо). 

2. Надішліть фото/відео на [email protected]

3. Напишіть у листі пояснення (дата, час, місце, маршрут, опис проблеми тощо).

4. Вкажіть (за бажанням) Ваш варіант вирішення проблемної ситуації.

(До уваги прийматимуться лише інформативні матеріали, які не містять нецензурних висловлювань!)

Добірку Ваших побажань та скарг ми передамо у Львівську міську раду та опублікуємо на нашому порталі.

Нагадаємо, посадовці обіцяють покращити нову транспортну схему в лютому та прислухатись до думки львів`ян.

"Твоє місто" вже долучилось до акції і пересвідчилось, що нова транспортна мережа Львова збільшила час у дорозі на третину.

 


Читайте також:
16 Лютого, 2012 20:01
Наталія Думаю, мешканці Львова повинні масово подавати до суду на міську раду, щоб отримати компенсації за моральні і фізичні збитки здоров'ю, до яких призвели злочинні дії "творців" нової транспортної системи. Їм можна навіть інкримінувати садизм.
11 Лютого, 2012 22:35
Марія Прошу звернути увагу на маршрут, що раніше їздив за колишнім маршрутом №96!
Ним будло зручно добиратись до вул.Мазепи, а зараз з Пасічної туди нічого не їде!
Прошу це взяти до уваги і прийняти міри!
А то, я так бачу- нові маршрути зробили явно не для львівян!
25 Січня, 2012 09:23
Петро За новою схемою кілька маршрутів проходять вулицею Б.Лепкого. На цій вулиці потрібно силами ДАІ негайно прибрати самовільну автостоянку приватних автомобілів, бо через них постійно виникають затори і рух маршруток помітно уповільнюється.
16 Січня, 2012 11:38
Роман Починаючи з перехрестя Стрийська-Наукова 10-й(18-й) і 32-й(67-й) маршрути, повінстю дублюють один одного. Написав листа з прохання змінити схему маршруту №10, щоб він повінстю проїжав вулицею Кульпарківська, як було раніше. Обіцяли розглянути пропозицію...
14 Січня, 2012 20:41
Лев Жах! Виявляється, що з Левандівки в центральну частину міста йде лише одна "своя" 43-я маршрутка, а всі інші - прохідні (тобто перевантажені іншими пасажирами). За що так образили Левандівку ?
14 Січня, 2012 12:32
Семен У зв'язку з тим, що кілька маршруток круто повертають з вул. Коперніка на вул. С. Бандери, дуже доцільно встановити для них офіційну зупинку на вул. Коперніка під мурами костелу святого Лазаря. Зупинку можна назвати так: "вул. Грабовського".
14 Січня, 2012 11:51
Володимир Абсолютно згоден з Тетяною. Я також відчуваю такі незручності. в звязку з відміною 56, 71, 72 маршрутів
12 Січня, 2012 21:45
Тетяна Мешканці вул. Золотої відчули себе скривдженими з причини відміни 71 маршрутки, яка з'єднувала їх з Стрийським автовокзалом та Ашаном, а мешканців південного району міста з Львівгазом. Зі всіх боків, щоби попасти на вул. Золоту, треба підніматися в гору, що досить тяжко літнім людям, а особливо з сумками з Краківського базару, тому всі залюбки користувалися 71 маршрутом. Прохання від всх мешканців вул. Золотої залишити 71 маршрут, хоча нехай він оминає центральну частину міста.
12 Січня, 2012 21:22
Тетяна Нажаль відмінили 56 маршрут, і тепер, щоби доїхати на роботу з вул. Шевченка (зупинка Турянського) на Збиральну, треба їхати спочатку у протилежну сторону - до церкви Анни, а вже там пересідати на належний маршрут, що суттєво збільшує час у дорозі. Пропоную діючий 156 маршрут пустити по Шевченка-Левандівський-Сяйво і далі на Городоцьку.
12 Січня, 2012 07:35
Іван Іванович Знімаю свою пропозицію за 9 січня. Виявляється, що 12-й маршрут вже вдосконалили і він іде через вул. Куліша-Клепарівську. СУПЕР ! Так тримати!
10 Січня, 2012 17:11
Ігор Потрібно звільнити:
1, начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Миколу Жука
2, заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса
Причина: створення хаосу у м. Львові!
10 Січня, 2012 00:22
Наталка Згодна з батярем, з мікрорайонів Рясне-1 та Рясне-2, знову нема прямого сполучення з головним залізничним вокзалом.
9 Січня, 2012 12:56
батяр Мережа складена так, що доїзд до головного залізничного вокзалу мають лише південні і північні райони Львова. А східні райони (вул. Личаківська) і західні райони (вул. ШЕВЧЕНКА) такого доїзду не мають. Може виправимо ситуацію ?
9 Січня, 2012 12:26
Іван Іванович 12-й маршрут краще пустити не по пр. Чорновола, а з вул. Тунельної повернути направо на Варшавську і їхати нею до початку вул. Липинського. Далі - вздовж Липинського через кільце.
9 Січня, 2012 12:07
володя пропоную продовжити маршрут 45 до площі галицької,оскільки до коперніка не зручно ай збитково навіть самі водії скаржаться, що втрачають прибуток,
8 Січня, 2012 19:19
Тамара Пропоную, щоб маршрут №30 повертав з вул С.Бандери не на вул. Русових, а на вулицю М.Вербицького. Вдячними будуть студенти Політеху, а також Університету Франка.
8 Січня, 2012 18:59
Пасажир Дуже добре, що залишили маршрут, який тепер має номер 49. До-речі, в сторону вокзалу його можна пустити по Я.Мудрого, але назад - в сторону Рясне - ОБОВ'ЯЗКОВО біля церкви Анни.
8 Січня, 2012 18:51
Галина Простояла 8 січня на зупинці біля кінотеатру ім. Довженка чекаючи на 23 маршрутку 50 хвилин. Не дочекавшись була змушена добиратися на Левандівку іншою маршруткою, тобто з пересадкою. 23 маршрут їде через три так-би мовити спальні маршрути, хіба це нормально? Прохання повернути колишній 41 маршрут (Санта-Барбара - Суботівська), адже з Левандівки на Сихів після 21 години доїхати нічим.
5 Січня, 2012 12:54
nina Треба зробити пересадковий квиток не тільки на радіальних, а на всіх маршрутах, бо є такі вулиці, до яких можна добратися тільки хордовими маршрутами і то з пересадками... Чому людина має платити двічі?
5 Січня, 2012 11:22
Ігор Як люди мають їхати на роботу? з вул. Щурата забрали 2 маршрути: 9 і 51!
5 Січня, 2012 00:51
ПАТРІОТ-ОТ-ОТ:) Шановні мешканці пр.Чорновола ( прилеглих до вулиць Ю.Липи , Варшавська та всіх мешканців кінця пр.Чорновола ) давайте обєднаємо всі наші зусиля , та вибєм у влади автобус 4-а який колись курсував по номеру 5 і мав кінцеву біля БОБМИ !!!
1580 ТЕЛЕФУНУЙТЕ НЕГАЙНО !!!ГАРЯЧА ЛІНІЯ МІСТА .
Цей хаос треба припиняти !!!!
ТІЛЬКИ ГРОМАДОЮ МИ ЗМОЖЕИ ДОСЯГТИ БАЖАНОГО . ПОДЗВОНІТЬ ВЖЕ НОМЕР БЕЗКОШТОВНИЙ 1580 ВИСКАЖІТЬ СВОЮ ДУМКУ , ТАМ ОПЕРАТОРИ ПРИЙМАЮТЬ СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ !!!
4 Січня, 2012 15:00
ЛІНА Я доїзджаю на роботу з вул.Липинського до вул.Героїв УПА (кінескоп) Раніше можна було доїхати 34 маршруткою це займало 20-25 хв. Зараз я добораюсь 35 маршруткою(яка до речі не їде посхемі)і я не маю можливості навіть пересісти на тій самій зупинці на тролейбус.Отже мій проїзд здорожчав від 2 грн. до 3,25 грн.час перебування в дорозі збільшився до 40 хв.Крім того я змушена користуватися тролейбувами , які давно пора викинути на метабрухт,або ходити пішки 1,5 км.Маршрутки на 35 маршруті яке обслуговує ТзОВ "Міра і К" теж не витримують жодної критики !Одним словом європейська схема ,сервіс теж европейський !!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!