Політична реклама

З березня у львівському цирку виступатимуть коні

2037 0
Основні ремонтні роботи у Львівському цирку вже завершені. Прогорілий купол «зашитий», встановлено тоновані зовнішні вікна, – повідомив комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник. Відтепер, за словами керівника, в приміщенні зможуть показувати номери із кіньми, чого не було раніше.

За словами Р. Здреника, чимало робіт провели і всередині приміщення: посилили силові конструкції, повністю замінили понад 20 метрів ізоляції, яка постраждала внаслідок пожежі, підшили внутрішню частину купола, встановили кабелі та систему пожежогасіння.

Крім того, триває реконструкція манежу, який застилають каучуковим покриттям. 

Він також розповів, що крісла у глядацькому залі встановлюють за новою технологією. «У Львівському цирку буде ноу-хау – вперше в Україні глядачі матимуть кольорові квитки під колір секторів. Це зроблено для полегшення орієнтування у глядацькому залі». Загалом на ремонт цирку виділено понад 8 млн грн.

Також він додав, що відкриття цирку заплановано на березень, - повідомляє "Гал-інфо".

«Ніяких затримок не спостерігається – ні у роботі, ні у фінансуванні», – наголосив Роман Здреник.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що відкриття цирку заплановано на кінець лютого. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!