Політична реклама

У Львові відкрили 5-зірковий готель до Євро-2012

2464 2
Наприкінці минулого року у центрі Львова відкрили новий п’ятизірковий готель «Нобіліс», який працюватиме безпосередньо на Євро-2012. Готель законтрактований УЄФА на період чемпіонату і визначений як трансферний, повідомили Інформаційному центру в прес-службі комплексу.

Інфраструктура готелю включає два корпуси, три ресторани та бари, один з яких цілодобовий, конференц-зал на 60 місць та кімнату для переговорів на 10 місць, відкритий як для гостей готелю, так і для львів’ян, СПА- і фітнес-центр. Готельний комплекс відкрив свої двері на вулиці Фредра. Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012»

Номерний фонд готелю налічує 49 номерів 4 категорій: Стандарт Класік, двохкімнатні Люкс Прем’єр, Люкс Амбассадор та розкішний трьохкімнатний Люкс Нобіліс. Для своїх відвідувачів «Нобіліс» обіцяє розкішний сервіс і сучасні технології, а екстер’єр готелю вже став однією з архітектурних родзинок Львова.

Нагадаємо, Львів прийматиме під час Євро збірні Германії, Португалії і Данії.

За даними Львівської міської ради, під час чемпіонату готелі Львова готові прийняти 10 тисяч фанів. Приїхати збираються 35 тисяч.

 


Читайте також:
11 Січня, 2012 10:31
Roman А мені ще сподобалося як написано в оригінальній новині на сайті "Україна 2012" - "відкрив свої двері на бічній вулиці Фредра до проспекту Шевченка"... )) Посадили там тих кієвскіх, а вони мови ж то не знають...
11 Січня, 2012 09:42
Чак Львів прийматиме під час Євро збірні Германії...
Коли це в українській мові появилось слово Германія?
Що за журналюги....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!