Політична реклама

Новий термінал аеропорту «Львів» здали у тестову експлуатацію. ФОТО

1573 0
Урочиста здача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту «Львів» відбулася безпосередньо у новому терміналі 25 січня за участі голови ЛОДА Михайла Костюка, мера Львова Андрія Садового, голови Львівської облради Олега Панькевича, радника президента Ганни Герман і віце-прем’єр-міністра - міністра з інфраструктури Бориса Колеснікова.

«В старі часи, якщо була річка, то вважали, що буде місто. У нові часи, якщо є летовище, то є місто», - зазначив під час здачі мер Львова Андрій Садовий.

Також Борис Колесніков висунув переконання, що «культурна столиця України за рейсами, якими буде наповнений новий термінал, виглядатиме дуже достойно».

На запитання, чи виникли у нього зауваження до нового терміналу Борис Колесніков відповів: «Зауваження в мене будуть тоді, коли він почне працювати», - повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, з весни зі Львова заплановано введення нових авіарейсів, частину з яких виконуватимуть лоукост-команії. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!