Політична реклама

5 найшкідливіших рецептів лікування застуди

4979 1
Як вилікуватись, не нашкодивши здоров`ю - вашій увазі ТОП-5 найбільш поширеніших помилок у лікуванні застуди.

1. Горілка з перцем.

Природно, з чого почати наш огляд на сторінках блогу, одна з основних тем якого тверезість, як ні як з горілки. Головне в даному виді лікування криється в тому, що цей «цілющий напій» різко кидає в піт. Разом з тим, відомо, що алкоголь, потрапляючи в ослаблений організм, ще більше пригнічує наш імунітет. На мою думку, зайвих слів тут не треба.

2. Інгаляції над звареної картоплею

Так, коли у Вас тільки починається застуда, немає температури, то прогрівання дихальних шляхів це дієвий спосіб лікування застуди. У більш складній ситуації, при наявності підвищеної температури, коли Ви додатково укутуєтесь ковдрою і дихаєте над парою, у Вас різко зменшується тепловіддача і, як результат — порушення здатності організму до терморегуляції, а це лише посилює загальний стан. До речі, рекомендую Вам почитати велику статтю про причини, профілактику і лікування нежиті народними засобами на сторінках онлайн-порталу narodniydoktor.ru — Лікування народними засобами. Тут Ви знайдете багато інших цікавих та корисних матеріалів з рецептами народної медицини і описом методів лікування захворювань в домашніх умовах.

3. Лікувальне голодування і прийом проносних засобів.

При хворобі апетит, дійсно, пропадає. Та й лікарі часто рекомендують не ґвалтувати себе вживанням їжі. Між тим, повна відмова від їжі позбавляє наш організм необхідного для успішного одужання будівельного матеріалу. Що стосується проносних засобів, то вважається, що нібито очищення кишечника сприятиме мобілізації захисних сил організму. Тут треба пам'ятати, що це — «ціпок про два кінці» — в роботі шлунково-кишкового тракту проносне може викликати початок незворотних процесів, в тому числі, привести в дисбактеріозу.

4. Полоскання горла оцетом або гасом.

Багато людей вважають це засіб, чи не панацеєю від грипу і ангіни, що полоскання горла оцтом або гасом можна вбити всі бактерії і віруси. Вбивати то вони і вбивають, тільки за одне ще і спалюють нашу слизову оболонку, яка і без того була пошкоджена.

5. Часник в ніс.

Часник, дійсно, містить фітонциди, що вбиває мікроби, однак це працює тільки на відкритому просторі. Засунувши ж зубок часнику в ніс, Ви гарантовано отримаєте опік слизової, що вже в найближчий час принесе Вам проблеми з нюхом.

Джерело: "ВКурсе"


Читайте також:
3 Квітня, 2013 15:17
Валентин Халецький Сайт youtube.com/user/detaelislviv Медицина майбутнього - сьогодні! +38 (097) 474 29 80.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!