Політична реклама

На "Арені-Львів" буде картинг і святкуватимуть весілля

1823 0
«Арену Львів» уже замовили під весілля. А наступного місяця на прилеглих паркінгах біля стадіону відкриють картинг-клуб.

Про це під час прес-конференції 19 червня повідомив директор з експлуатації стадіону «Арена Львів» Олексій Жуковін.

«Ми щодня думали, що ми робимо зі стадіоном після «Євро». «Євро-2012» – це був шанс для експлуатаційної команди набути унікальних знань. Зараз ми впевнені, що можемо тут проводити будь-які події, будь-якого масштабу», – впевнений Жуковін.

За його словами, на стадіоні добре розвинений конференц-сервіс. «Вже зараз у нас є дуже багато замовлень на проведення конференцій, симпозіумів різного масштабу від 20 до тисячі осіб. Також ми плануємо вже наступного місяця відкрити на прилеглих паркінгах картинг. Я думаю, що враховуючи площу наших парковок, ми можемо зробити найбільший картинг-клуб у Західній Україні», – розповів Жуковін.

Також на стадіоні працюватиме ресторан на 408 осіб. Це, як переконує дирекція стадіону, найбільший бенкетний зал міста. «Вже є замовлення на весілля. Ми є дуже гнучкими щодо організації різного роду свят», – каже Жуковін. Щодо цін, то він зізнався, що їх ще не прораховували. А по весіллях буде особистий підхід, виходячи також з ринкових пропозицій. Окрім того, найближчим часом на стадіоні планують зробити виставку «Євро у Львові», екскурсійну програму тощо.

Нагадаємо, що першочерговою функцією стадіону, на думку О. Жуковіна, мають бути все-таки спортивні змагання.

Джерело: ZIK 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!