Політична реклама

Влітку з'являться нові авіарейси зі Львова: Львів-Рим, Львів-Тель-Авів, Львів-Геракліон

1552 0
Як розповів генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, за період ЄВРО у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Салоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку. Найближчими днями, з 30 червня, буде відкрито новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.

Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".  

У Львові працюють 2 law-cost перевізники: український «Vizair» та польська кампанія «Eurolot». Зараз ведуться переговори із ще одним дешевим перевізником «Ryanair».

«Деякі law-cost перевізники вимагають зменшення ставок та зборів з боку держави, тому разом з урядом ми зараз опрацьовуємо такі питання, щоб мати можливість працювати з такими перевізниками. Зараз ми працюємо над моделями звільнення нових перевізників від зборів на певний період», - розповів Роман Гонтарев. 

Також керівництво аеропорту проводить переговори з різними авіакомпаніями про збільшення міжнародних напрямків польотів.

Нагадаємо, сьогодні з аеропорту здійснюють рейси 13 іноземних та 4 вітчизняних авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 18: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!