Політична реклама

У Львові проходитиме виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник»

1885 0
З 4 по 7 жовтня 2012 року у Львові пройдевиставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», що відбуватиметься у приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17).

На виставці-ярмарку будуть представлені товари львівських виробників різних галузей, зокрема легкої, харчової, целюлозно-паперової, хімічної промисловості, виробництва меблів, товари повсякденного вжитку тощо. Продукція на ярмарку буде розміщена за секторами.

Основною метою ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств.

В рамках виставки-ярмарки «Львівського товаровиробника», відбудуться семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, заходи популяризації робітничих професій"Майстри моди та краси", нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо.

Вхід для відвідувачів безкоштовний. Відкриття виставки о 11.00 в четвер, 4 жовтня.

Джерело: Гал Інфо


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!