Політична реклама

У Львові проходитиме безкоштовна школа візуалізації

1695 0
В безкоштовній школі візуалізації навчать як робити інфографіку, як підбирати фото до статті та інші навики правильної візуалізації. Майстер-класи та тренінги школи відбуватимуться з 15 по 20 жовтня.

Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради.Слухачам запропонують тренінги на теми:

«Чому візуалізація в медіа сьогодні на першому місці?»; «Хто і як розробляв бренд Львова?»; «Розробки інфографік: практичні поради»; «Як має виглядати успішний інтернет-проект?»; «Фотографія: емоції, рух, динаміка»; «Як підібрати читабельний шрифт?»; «Яким має бути логотип?». Кращі фахівці міста поділяться своїм особистим досвідом. Досвідом візуалізації та брендування поділяться і такі відомі компанії як ТРК «Люкс», МТС, Eleks.

Навчання в школі починатиметься о 18:30. Для участі в школі візуалізації потрібна попередня реєстрація. Анкета для реєстрації тут


 

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/culture/206829-u-lvovi-vidbudetsia-shkola-vizualizatsii
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!