Політична реклама

Авіарейси зі Львова до Вроцлава здіснюватимуться тричі на тиждень

1954 0
Авіакомпанія Єврофлот планує збільшити кількість авіарейсів зі Львова до Вроцлава з двох до трьох разів на тиждень. Про це повідомляє прес-центр міської ради.

Рейс Вроцлав — Львів став першим авіасполученням цього польського міста з Україною.

Зараз авіасполучення відбувається 2 рази на тиждень – у середу та у неділю. На даний момент  компанія Євролот прийняла рішення про збільшення кількості авіарейсівдо трьох на тиждень з квітня наступного року. Це буде у четвер або у п’ятницю

Щодо цінової політики, то якщо рейс користуватиметься великою популярністю, літак буде заповнений, то ціни теж будуть більш привабливими. 

«Ми ведемо розмови з перевізником, щоб ціціни були доступними як  для мешканців Вроцлава, так і для мешканців Львова», - Даріуш Кусь, директор Міжнародного Вроцлавського аеропорту ім. М. Коперника.

Авіарейс Львів-Вроцлав відкрили 16 травня. Тоді ж відкрили і авіарейс Львів-Краків.

Найдешевші авіаквитки коштують 25 євро, діти до двох років літають безкоштовно, а молодь до 18 років — 50% знижки.Перевізник не стягує додаткових оплат за багаж, кожен пасажир може зі собою взяти валізу до 20кг i 6-кілограмову ручну поклажу.

Нагадаємо, що зі Львова запустять авірейс в Дубаї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!