Політична реклама

5-6 травня в театрі для дітей та юнацтва у Львові - прем`єра

1044 0
5 і 6 травня у Львові у Першому українському театрі для дітей та юнацтва о 18:00 відбудеться прем'єра вистави «Коли у світ з'являється людина» за однойменним твором Мартіна Гекманнса, за підтримки Гете-інституту в Україні. вартість квитків на сеанс - 14-20 грн.

«Ми готуємо  невеличку ін'єкцію для сучасного українського театру», - розповідає режисер постановки Юрій Юрченко, - «відчуваємо потребу в живих емоціях, переживаннях, в нових сучасних формах подачі матеріалу і дуже вдячні тим людям, які допомагають нам в реалізації цього проекту. Особливістю нашого театру є те, що серед акторів немає жодного професіонала чи людини, що має щось спільне з класичним театром. Всі люди різної долі і різних професій, але головне - це те, що ці люди мають величезне бажання зробити щось живе, актуальне, нове,  що могло би «зачепити», торкнутися людських сердець і змінити цей світ на краще».

«Якщо ми змінимо хоча б одне серце, світ стане іншим»,- додає художник-постановник  Анастасія Єдрьонкіна, яка приїхала з Санкт-Петербургу, щоб взяти участь у проекті.

Це перша постановка цього твору, а робота над нею почалась після знайомства акторів і режисера «Wind of Change» з автором Мартіном Гекманнсом під час його майстер-класу, що проходив у Львові в час театрального фестивалю «Драбина» у листопаді 2010 року.

Довідка

Про виставу: нестандартна історія нестандартної особи. Це подорож в глибини підсвідомості, де зберігаються наші прагнення і бажання. Це розмова з собою під час кризи,  це реквієм цивілізації, яка йде в небуття  і гімн душі, яка прагне бути щасливою.

Вистава  розповідає історію Бруно: народження, дитинство, пошук шляху, успіх, створення сім’ї, кризові переживання, хвороба, смерть. За Бруно женуться внутрішні голоси, що розповідають йому його життя, немов воно вже проминуло. Вони набувають форм і втручаються у справи: в образах тітки та Тіни, переодягнені у час, тіло, друга, продюсера та поліцію.

Та Бруно бажає більшого ніж просто йти протоптаною стежиною. Чоловік приходить у світ, невпевнений, допитливий, податливий до спокус – що приготував для нього світ?

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!