5 домовленостей між перевізниками і владою Львова

2649 0
Сьогодні, 18 грудня, під час засіданням сесії Львівської міської ради перевізники транспортного ТзОВ «Успіх БМ» привезли під раду автобуси, щоб вимагати скасування розпорядження міської влади про розірвання договорів на маршрути. Для того, щоб зняти соціальну напругу, на сесії утворили комісію з депутатів, чиновників та представників перевізника. Представникам сторін вдалося знайти компромісне рішення.
Фото Олега Мацеха

Фото Олега Мацеха

Як розповів депутат Роман Федишин, представники осягли порозуміння щодо низки дискусійних питань, пише Гал-інфо:

1. Перевізник визнав провини стосовно недосконалості надання послуг та погоджується скоротити термін дії договору на перевезення на строк до 30 грудня 2016 року.

2. Перевізник погодився звітувати щоквартально на засіданні депутатської комісії інженерного господарства транспорт та зв'язку.

3. Перевізник не чинитиме перешкоди в проведенні конкурсу на маршрут 47а.

4. Львівська міська рада проведе конкурс на маршрут 47а, підпише мирову угоду з  перевізником.

5. Перевізник також повинен відкликати судові позови до міськради.

Нагадаємо, вранці 18 грудня на площі Ринок у Львові відбувався пікет автобусів. Під Ратушу приїхали водії маршруток фірми-перевізника ТзОВ «Успіх-БМ». З їхніх слів, Львівська мерія розірвала з ними всі договори на перевезення і називають це «рейдерським захопленням маршрутів». Як пояснив директор ТзОВ «Успіх-БМ» Юрій Мельник, вони сьогодні приїхали під ЛМР, оскільки мерія розірвала з фірмою договори на перевезення на всіх шести маршрутах, які вони обслуговують – №51, 49, 53, 50, 48 та 47А. Водночас у міськраді пояснили, що керуються відповідним рішенням суду. Проте згодом створили робочу групу і розпочали переговори з перевізниками.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!