5 Головних новин Львова: Знову рекорд з Covid-19 та прокуратура судиться з донькою Козловського

3299 0
Найважливіше за 18 червня.
Photo by Darya Tryfanava on Unsplash

Photo by Darya Tryfanava on Unsplash

1. На Львівщині зафіксували рекордний 171 новий випадок інфікування коронавірусом (загалом – 3 398 пацієнтів). «Серед них зі Львова– 55 позитивних. Нових проб ПЛР-тестів – 456, з яких 120 – позитивні. Вчора в роботу взяли 502 проби», – каже керівниця штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

2. Суд у справі Порошенка відклали на 1 липня. Прихильники колишнього президента провели акції на його підтримку в різних містах України, зокрема й у Києві під будівлею суду. Перед судовим засіданням заяви зробили також посольства США та Канади в Україні.

Читайте також: Святослава Вакарчука не змогли позбавити мандата нардепа

Прихильники нардепа Порошенка, які підтримували його під Печерським судом Києва, прийшли під Офіс президента Володимира Зеленського на вулиці Банковій. Вони тримали плакати «Стоп реванш» і скандували «Слуга виходь! Народ прийшов». 

3. Прокуратура хоче повернути Львову привласнені донькою Козловського – Софією Максимець два ринки. У відомстві кажуть, що ТзОВ «Дари Львівщини» без будь-яких правових підстав отримали у власність ринки «Винниківський» (14 об’єктів) та «Підзамче» (15 об’єктів).

4. Бренд «Варти» – спільноти, яку було створено під час Майдану, використають на місцевих виборах. Засновник «Варти-1», депутат Львівської міськради фракції «Укроп» Ігор Зінкевич та депутат ЛМР із фракції «Народний контроль», керівник «Народної самооборони» Валерій Веремчук підуть на вибори під брендом нової партії – «Варта».

Читайте також: На Львівщині реставрують дзвіницю одного із найстаріших дерев’яних храмів

5. Свято музики у Львові присвятять подяці лікарям. Ключовою локацією свята стане територія лікарні швидкої медичної допомоги, де в цей день лунатиме музика та відкриється символічний до Дня медика мурал. Із детальною програмою і локаціями Свята музики у Львові можна ознайомитись на офіційному сайті.

Гарного Вам вечора!

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!