5 Головних новин. Ще один «терорист» в Україні та на АЗС зростають ціни на бензин

1635 0
Найважливіше за 23 липня.
Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

1. У Полтаві чоловік, якого намагалися затримати через крадіжку авто, взяв у заручники поліцейського та погрожував підірвати гранатою себе та його. Після перемовин рядового поліцейського замінили на начальника карного розшуку Віталія Шияна. Також чоловіку надали авто.

Пізніше у полтавській поліції розповіли, що він відпустив правоохоронця, а сам сховався у лісі в Решетилівському районі Полтавщини.

Читайте також: Де поплавати львів'янам улітку. Перелік відкритих басейнів, графік, ціни

2. В області зафіксували 109 нових випадків інфікування коронавірусом. Загалом станом на 23 липня на Львівщині лабораторно підтверджено 8 462 випадків. За весь період карантину одужали 1 903 людей, померли – 216.

За останню добу провели 1 153 ПЛР-тести. Залишок у холодильнику становить 662 проби.

В Україні за добу 856 нових хворих на Covid-19. Разом – 61 851 особи. Вилікувалися – 34 000 (плюс 828), а померло 1 551 (плюс 17).

Читайте також: Як заповнені львівські лікарні та де найбільше хворих на Covid-19 у області

3. Кого львів’яни хочуть бачити новим міським головою. Результати опитування. Серед кандидатів на посаду міського голови Львова лідером є Садовий, якого підтримують 38,1% тих, хто визначився і взяв би участь голосуванні. Кошулинського підтримали б 17,9% таких опитаних, Синютку – 13,8%, Зінкевича – 10,7%, Гірняка – 5,4%, Рущишина – 3,4%, Васюника – 3,4%. Рейтинг інших – нижче 2%.

4. Найбільші мережі АЗС підвищують ціни на бензин. Мережа AЗС ОККО підвищила ціни на всі види пального на 50 копійок за літр.

Окрім того, на 20 копійок за літр пальне подорожчало в мережах Amic і UPG.

Також мережі «БРСМ-Нафта», Shell, «Маркет», «Авантаж 72, Motto і Mango підняли ціни на 10-60 копійок за літр.

Читайте також: У Парку культури запускають атракціони. Ціни

5. «Кінопалац» на Театральній у Львові зачинили. Причиною закриття арт-директор закладу Станіслав Тарасенко називає фінансові труднощі. За його словами, оренду «Кінопалацу» продовжували нараховувати навіть під час карантину. Сума досягнула захмарної цифри.

Усе обладнання перевезуть до кінотеатів «Копернік» та імені Довженка на Сихові. Роботу їхніх залів планують відновити уже 8 серпня.

Гарного Вам дня!

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!