5 Головних новин. У доньки Козловського забрали ринки та LOT відновлює рейси зі Львова

3454 0
Найважливіше за 26 червня.
Photo by Viacheslav Bublyk on Unsplash

Photo by Viacheslav Bublyk on Unsplash

1. Міністерство юстиції скасувало право власності доньки Козловського на два ринки у Львові. Офіс протидії рейдерства при Міністерстві юстиції скасував реєстрацію права власності Софії Максимець, доньки бізнесмена Григорія Козловського, на львівські ринки «Підзамче» і «Винниківський». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця упралвіння комунальної власності Інна Свистун. Ці ринки незаконно вибули з комунальної власності і завдяки схемі з іпотекою перейшли компанії Максимець.

Читайте також: У Львові одужали 185 медиків, які хворіли на коронавірус

2. На Львівщині зафіксували 209 нових випадків інфікування коронавірусом. Загалом станом на 26 червня на Львівщині лабораторно підтверджено 4 836 випадків інфікування коронавірусом. За весь період карантину одужали 725 людей, померли – 126.

Обласні лабораторії за добу провели 1 238 ПЛР-тестів, із яких нових проб – 1 006. Серед позитивних результатів нових – 175 хворих.

В Україні за добу 1 109 нових хворих на Covid-19. Разом – 41 117 особи. Вилікувалися – 18 299 (плюс 541), а померло 1 086 (плюс 19).

Читайте також: Чи багато зараз змій у львівських Карпатах і що робити при зустрічі з ними

3. Від завтра лікарня швидкої допомоги буде приймати пацієнтів з Covid-19. У медичному закладі виділили 300 місць для таких пацієнтів. Станом на сьогодні функціонує дві госпітальні бази у міських лікарнях – 1-ша і 8-ма. У 8-ій лікарні перебуває 82 пацієнти (за добу поступило 10 людей), а в 1-ій лікарні – 77 пацієнтів (з них за добу поступило 10 осіб). Ці дві лікарні розділили, з яких районів міста вони приймають хворих.

4. LOT відновлює прямі рейси зі Львова до Варшави. Рейси відновлять із 15 липня. Зі Львова літак вирушатиме о 14:45 та о 18:20, залежно від дня. Літати планують щодня. З Варшави до Львова можна буде полетіти об 11:55 або о 15:30. Вартість квитків – від 1,5 тис. грн у один бік.

Читайте також: Фінал кубка України з футболу перенесли зі Львова до Харкова

5. Чи можна їхати на вихідні у Карпати. За словами речника ГУ ДСНС у Львівській області Ігоря Куруса, станом на зараз рівень води в річках впав, вода посходила з доріг. Незначні переливи є в селі Зарічне на Стрийщині та в Жидачівському районі. «Станом на зараз спостерігається сонячна суха погода. Дороги зараз всі є проїзними. Їхати в Карпати можна», – говорить Ігор Курус.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!