5 гривень з книги львівського видавництва перерахують для онкохворих дітей

3042 0
Українська письменниця Катерина Бабкіна перерахує 5 гривень з кожної книги «Шапочка і Кит» у фонд «Таблеточки» для допомоги онкохворим дітям. Загалом планується зібрати один мільйон гривень на лікування дітей в такий спосіб.
Фото: facebook.com/kateryna.babkina

Фото: facebook.com/kateryna.babkina

Про це авторка написала у своєму facebook, також пропонуючи купити цю книгу для подарунку дітям, в тому числі як можливість підтримати Фонд Дарини Жолдак, котрі збирають 100 000 книг для сільських бібліотек, або для дітей переселенців зі Сходу.

Сама книга – це історія про кита, хлопчика Шапочку, котрий хворіє на лейкоз, його маму, тата, маминого нового бойфренда, мокрого хлюща та інших персонажів трепетного, дуже особливого світу Шапочки. Вона вийшла у львівському «Видавництві Старого Лева». Купити її можна і онлайн на сайті видавництва. Коштує вона там 75 грн.

«“Шапочка і кит” – чудовий початок і привід до розмови з дітьми (і дорослими) про інакших, людей, котрі живуть серед нас і разом, але мають інші можливості, відмінні від наших, мають свої небезпеки, хвороби і потреби, але так само мають бути любленими і щасливими. І – чудовий привід допомогти тим, хто цього так потребує», – зазначає авторка.

Разом з тим Катерина Бабкіна обіцяє і приїхати з презентацію книги, якщо будуть такі запрошення.

Тим же, хто хоче долучитись до акції, пропонується використовувати в соцмережах хештег #‎shapochka_i_milion_na_tabletochki.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!