5 хобі, які допоможуть розвиватися

10270 1
Кінець року – час підбити підсумки і запланувати нові цілі. Чому б до цілей не внести нове хобі? Воно допоможе розвиватися і робити життя цікавішим!

Пропонуємо вам підбірку тих хобі, які роблять нас розумнішими, від видання Мапа.

1. Туризм

Фото: hellogiggles.com

Пам’ятайте – життя починається там, де закінчується ваша зона комфорту. Похід в гори, чи подорож на інший континент – це завжди пригода, яка стимулює мозок ефективно працювати.

Нові враження змінюють вас і дарують натхнення. Пригадайте, як вперше повернувшись з далекої подорожі ви відчули себе новою людиною. Але пам’ятайте, спланована туроператором поїздка принесе менше задоволення, аніж подорож спланована особисто.

2. Вивчення іноземної мови

Вивчаючи іноземну, ви не лише здобуваєте корисний навик, але й доповнюєте своє резюме як цінного працівника. За статистикою, людина, яка знає декілька іноземних мов, має значно вищі шанси здобути роботу своєї мрії. А отже – прожити щасливе життя. Зараз можливостей для самоосвіти неймовірно багато.

Читайте також: 10 способів, як креативно вивчати англійську мову

3. Читання

Фото: everybodyreadingbooks.tumblr.com

Кожна нова книга – це теж подорож, здатна змінити ваше життя. Книги стимулюють мозок відтворювати образи передані автором, а це стимулює вашу уяву. А якщо читатимете іноземною – швидше вивчите мову! Але є одна умова – читайте якісну літературу. Нещодавно ми публікували список книг, які змінять ваше світосприйняття. Можливо, одна із них стане для вас натхненням.

4. Спорт

Фото: sport-faq.ru

Хоч як багато ви подорожуєте, чи читаєте, без спорту не обійтись. Особливо це стосується офісних працівників. Найефективніший варіант — плавання. Помножте сплеск ендорфінів на 2, адже окрім фізичних навантажень, людина почувається щасливою від водних процедур. Така наша природа.

5. Творче хобі

Фото: preetigill.com

Гра на музичному інструменті, фотографія, орігамі… Список довгий, обирати вам. Такий вид хобі особливо корисний людям творчих професій, адже стимулює креативність. А якщо таке хобі переростає у пристрасть, мозок постійно знаходиться в тонусі, і ви сповнені неординарних і цікавих рішень.

Читайте також: 7 речей, які треба побороти, аби стати щасливим


Читайте також:
19 Лютого, 2019 16:47
Максим Есть кто-то кто мылом самодельным занимается. Посоветуйте сайт с основами, а то я все время на [***]s://sapone.com.ua/shop/category/osnova-dlia-myla покупаю, там все класно, но я уже все из основы перепробовала, хочется ещё что-то новенькое.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!