5 інвесторів хочуть побудувати сміттєпереробний завод на Львівщині

3617 1
До участі в конкурсі щодо вибору інвестора для будівництва та експлуатації комплексу з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на території області зголосилися 5 інвесторів, в тому числі й з іноземним капіталом. Вони подали 6 інвестиційних пропозицій. Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Згідно з умовами конкурсу термін подачі заявок закінчився у вівторок, 7-го лютого. За словами Олега Синютки, на ділянку у Дрогобицькому районі пропозиції подали інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК" і ПП "Гігаджоуль". А на ділянку у Миколаївському районі претендують: ТОВ "Глассворк технолоджі" (Чехія), ТОВ "Вейст Менеджмент Системс" (Польща), ПП "Гігаджоуль", ТОВ "Інтернешинал трейдинг".

Як інформує прес-служба ЛОДА, зацікавилося конкурсом значно більше інвесторів. Зокрема 20 інвесторів отримали відповідне конкурсне завдання. Проте відповідно до доручення Прем’єр-міністра про зняття однієї земельної ділянки, вони були вимушені відмовитися від своїх планів. Йдеться про земельну ділянку у Яворівському районі, яку, зважаючи на звернення міського голови Львова, відповідним розпорядженням голови ЛОДА передано ЛКП "Збиранка".

"Відкриття поданих конкурсних пропозицій відбудеться 15 лютого, після чого конкурсна комісія з вибору інвестора, затверджена розпорядженням голови облдержадміністрації, проведе їх оцінювання та визначить тих інвесторів, які будуть допущені до другого етапу конкурсу", - повідомив очільник області.

Уже на другому етапі конкурсу, який триватиме до кінця травня, інвесторам буде запропоновано розробити та представити відповідну проектно-технічну документацію на будівництво комплексів з утилізації ТПВ.

Нагадаємо, 10 грудня 2016 року Львівська ОДА оголосила про початок відкритого конкурсу щодо вибору інвестора для будівництва та експлуатації комплексу з утилізації (перероблення) твердих побутових відходів на території області. 


Читайте також:
14 Лютого, 2017 11:33
Оксана Будуйте заводи і полігони ТПВ біля своїх будинків ,пане Синютка, Гройсман і Садовий . Нічого забруднювати водц і повітря у всій області
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!