5 категорій пільговиків їздитимуть безкоштовно автобусами на Львівщині у 2019 році

10687 1
У Львівській обласній державній адміністрації відбулась зустріч з перевізниками, які надають послуги на території Львівської області.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

П'ять пільгових категорій продовжуватимуть їздити безкоштовно на міжміських, приміських та міських маршрутах Львівської області у 2019 році. Відповідний меморандум підписала Львівська обласна державна адміністрація та перевізники, які надають послуги на території області, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Відповідно до документа, право на пільговий проїзд мають учасники бойових дій, бійці-добровольці АТО, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих, а також особи з інвалідністю 1-ої групи по зору та супроводжуючі особи. Відшкодування витрат перевізників у 2019 році здійснюватиметься за рахунок районних бюджетів, бюджетів ОТГ та міст обласного значення.

Читайте також: Львівські перевізники готові возити пенсіонерів безкоштовно за умови подорожчання проїзду

Додамо, що цей меморандум підписали ще 31 травня Львівська обласна державна адміністрація, Львівський обласний осередок Всеукраїнської Громадської Організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників», Львівська обласна організація роботодавців транспорту, Львівська обласна організація профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України. На зустрічі сьогодні, 15 грудня, вони вирішили продовжити його дію.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що монетизація пільг у Львові розпочнеться з 1 січня 2019 року.


Читайте також:
15 Грудня, 2018 17:27
666 ... це ж вони дали обіцянку(!) виконувати Закони України ... це вже конкретно із категорії " цеблявааще" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!