6 майстер-класів у Львові: різдвяні декори і прикраси для дому. Доповнено

20052 0
Львів’ян вчитимуть робити прикраси для домівок на свята власноруч: різдвяні свічки, віночки, іграшки для ялинки... Як не пропустити цікавий майстер-клас? Tvoemisto.tv зібрало 6 корисних майстер-класів, які пройдуть у Львові в грудні.

1. Майстер-клас «Різдвяні свічки»

Тут навчатимуть робити різдвяні свічечки з вощини та саше-свічку з сухоцвітів, а також декорувати готові вироби. В кінці майстер класу учасники отримають одну циліндричну/квадратну свічку з вощини, одну високу свічку «ялинку» з вощини та свічку-сухоцвіт. «Будемо декорувати свічки фарбами, декоративними контурами, бусинами, тканиною, мереживом, сухоцвітами, додамо ароматичні олійки. Ціна майстер класу 100 грн. В ціну включена вартість усіх матеріалів та час перебування в Коммуні. З собою мати лише гарний настрій», – кажуть організатори.

Кількість місць обмежена, тому заявки на участь приймають лише за телефоном: (097) 967 13 55, або приватним повідомленням за посиланням. Подія у Facebook.

Коли: субота, 6 грудня, 12:00

Де: вулиця Галицька 1, у приміщенні Коммуни

2. Майстер-клас з виготовлення різдвяних віночків

«Із наближенням Різдвяних свят маєте чудову можливість власноруч зробити особливий подарунок для себе чи своїх рідних – декоративний віночок на двері. Будемо вчитися виготовляти вінки та декорувати їх відповідно до ваших смаків та вподобань. Матеріали для виготовлення вінків надаємо. Тривалість – півтори години, вартість – 65 грн», – інформують організатори.

Детальна інформація та запис за тел.: 097 13 28 062 – Христя, 068 711 56 96 – Аня. Попередній запис є обов’язковий, триватиме до 4 грудня включно. Посилання на подію в Facebook.

Коли: субота, 6 грудня, 13:00

Де: вул. Городоцька, 73, офіс туристичної агенції «Хвиля»

3. Майстер-клас з виготовлення різдвяних солодощів

«Пропонуємо вашим дітям веселу, яскраву подорож у країну солодкого Різдва, де на них чекають традиційні різдвяні солодощі та новорічні нестандартні смаколики. Вони самотужки зможуть створити солодкі шедеври та навчити мамусю та бабцю виконанню (адже з кожного майстер-класу повертатимуться з новим рецептом)», – кажуть організатори. Деталі на сторінці події у Facebook.

Коли: неділя, 28 грудня

Де: вул. Братів Рогатинців, 18, ІІ поверх

4. Майстер-класи з виготовлення новорічних і різдвяних декорів

«Новорічний декор створений власними руками допоможе прикрасити будь-який громадський простір чи будинок! Всього за 16 занять Ви опануєте унікальні техніки для створення святкових прикрас та декорів! 16 занять, 2 рази в тиждень, 2 місяці», – кажуть організатори.

У програмі: ялинкові іграшки з фетру, зимові декоративні гірлянди, декоративна підвіска-зірка для світильників, новорічний вінок зі стрічок, ялинкові іграшки з шишок, ялинкові іграшки з ниток, ялинкові іграшки з глини, святкові іграшки з використаних лампочок та багато іншого.

Заняття платні, матеріали надають організатори. Деталі за телефоном: 063 07 38 240. Facebook-сторінка події. Заняття стартують з 2 грудня, вівторка.

Де: Школа дизайну Creativе, вул. Вахнянина, 29

5. Майстер-клас виготовлення текстильних листівок до свята Миколая

«Запрошуємо 15, 17 і 18 грудня об 11:00 до музею Олени Кульчицької на майстер-класи із виготовлення текстильної листівки до св. Миколая. Детальна інформація на нашій сторінці у Фейсбук у програмі «Зимові канікули у музеї Олени Кульчицької», – інформують в музеї.

Також можна звертатися за телефоном: 032 261 07 06.

Де: вул. Листопадового Чину,7, третій поверх

6. Майстер-клас зі створення і декорування свічок

«Площа Музейна – це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Тому Фестиваль свічок дуже пасує цьому місцю. А ще тут дарують усім передсвятковий, новорічно-різдвяний настрій, позитивні емоції, яких дуже зараз бракує. також Львівська свічкова мануфактура пропонує можливість навчитись робити свічки на майстер-класах і за давньою європейською традицією зробити власними руками подарунок на Різдво рідним та близьким,», – кажуть організатори.

Запис на майстер-класи за телефоном: 235 42 27

Де: пл. Музейна, 1

Коли: майстер-класи проходять щодня з 11:00 до 20:00

Фото Львівської свічкової мануфактури


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!