5 місць у Львові, де на День Незалежності читатимуть про свободу

2006 0
У суботу, 23 серпня, о 15:00 у п’яти місцях в центрі Львова розпочнуться читання есеїв про свободу, які організовує Форум видавців спільно з Львівською міською радою у межах проекту «Львів – місто літератури».
Фото: pravmir.ru

Фото: pravmir.ru

Читатимуть про свободу у Ратуші, Церкві Свв. Петра та Павла, на пл. Музейній, у культурно-мистецькому центрі «Дзиґа» та арт-кафе «Поліграф», інформує сайт Форуму видавців.

Всі тексти, які звучатимуть у межах проекту – з книги «Нерви ланцюг. 25 есеїв про свободу», яка вийшла у 2004 році з ініціативи Форуму видавців і присвячена пам’яті Сергія Набоки та Сашка Кривенка.

Читання одного тексту триватиме 15 хвилин. У кожному місці один і той самий есей читатимуть 5 разів. Відвідувачі зможуть потрапити на всі локації та почути всі тексти.

Серед тих, хто погодився взяти участь і читатиме для публіки – відомі письменники, спортсмени, громадські діячі, журналісти.

Додамо, до збірки увійшли есеї Юрія Андруховича, Юрія Винничука, Любка Дереша, Сергія Жадана, Ірини Калинець, Юрка Покальчука, Леся Подерв'янського тощо. 

Повну програму відзначення Дня Незалежності у Львовіі читайте на Тvoemisto.tv

Читайте також: День Незалежності у Львові: 5 подій, які варто відвідати

Нагадаємо, у Львові до Дня Незалежності започаткували фото-флешмоб: львів’яни у Facebook розповідають про те, що для них означає слово «свобода».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!