5 можливостей для навчання у Львові в квітні

2974 0
У Львові весна розпочинається цікавими ініціативами і можливостями. Пропонуємо вам ТОП-5 пропозицій квітня, що допоможуть здобути корисні знання у рідному місті.

Туристичний хакатон

Львівський Туристичний Альянс за підтримки монстрів ресторанно-туристичного бізнесу Кумпель Груп та FEST! запрошує працівників сфери туризму, дизайнерів, маркетологів, СЕО спеціалістів, блогерів, журналістів, організаторів подій та всіх активних та креативних львів’ян для генерації ідей як «продати» Львів європейським туристам. Робота в групах 6-7 осіб під керівництвом крутих менторів: Марка Зархіна, Андрія Сидора, Юрія Назарука. Переможцям - подарунки, система All inclusive ;), тренування для мозку та нові знайомства.

Дата: 4 квітня.

Деталі за посиланням.

"Про.Навики"

Перша в Україні програма з м'яких навичок для вчителів, побудована на методиці "blended learning". Впродовж програми вчителі дізнаються про тренди та міжнародний досвід в освіті, співпрацюватимуть із психологом та соціологом, щоб мати змогу адаптувати найкращі практики до українського контексту, а також попрацюють з професіоналами різних галузей над поліпшенням власної ефективності та навиків.

Дата: 14 квітня – 23 травня.

Деталі за посиланням.

Місія нездійснена

Нова програма від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького.

-        Куди рухатись далі і як розвивати та будувати компанію?

-        Як зробити компанію не просто успішною, а бути творцем попиту та кумиром для своїх клієнтів?

-        Як вирости від підприємця до лідера?

Програма для власників, менеджерів вищої ланки та управлінських команд.

Дата: 15-17 квітня.

Деталі за посиланням.

Політичні студії

Програма ставить собі за мету підготувати нову генерацію місцевих політиків, які по-новому осмислять роль місцевого самоврядування, взаємодію з локальними спільнотами та знатимуть, як з ними співпрацювати і представляти їхні інтереси у владі. Програма від Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету та ГО «Українська Галицька Асамблея».

Дата: 23 квітня – вересень 2015р.

Деталі за посиланням.

Урбаністичні Штудії

Коли звичайний мешканець йде знайомими вулицями міста, чи замислюється він над тим, як той простір на нього впливає? Як одна вулиця приводить до іншої і так до маштабу цілої країни? Чому варто зрозуміти формування місцевого бюджету, архітектурні стилі, розвиток екологічного транспорту? Відкрита практична школа урбаністики Львова навчить, допоможе, надасть імпульсу вашим проектам

Дата: квітень.

Деталі за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!