5 найочікуваніших гаджетів 2017-го року

3880 0
Цьогоріч світ побачить чимало цікавих технологічних новинок, з яких деякими будуть користуватися звичайні люди в повсякденному житті. Огляд 5-ти пристроїв, на випуск яких нетерпляче чекає населення планети, підготувала «Економічна правда».
Фото: gadgetmela.com

Фото: gadgetmela.com

Гаджети, що планують випустити у 2017-му році, наближають нас до омріяних фантастами минулого століття технологічних висот. Торік провідні компанії анонсували новинки, які планують втілити, а автори огляду вибрали з них ті, якими користуватиметься широка аудиторія і які мають всі шанси стати трендовими.

1. Годинник Google Watch

Фото: SMARTWATCHREVIEWS.COM

У першому кварталі 2017-го року світ побачать дві моделі «розумних годинників», які працюватимуть на операційній системі «Android Wear 2.0.», що підтримуватиме штучний інтелект. Перший годинник – Angelfish – матиме GPS, вимірюватиме тиск і працюватиме без участі смартфона. Другий – Swordwish – буде меншим за розмірами й матиме схожі функції. Ціну гаджетів поки що не оприлюднюють.

2. Смартфон, що складатиметься

Фото: BUSINESSINSIDER.COM

Концепцію телефона Galaxy X, що буде складатися й матиме гнучкий дисплей розробила компанія Samsung. З‘явитися він може наприкінці 2017-го року. За попередніми повідомленнями, смартфон складатиметься як гаманець: екран матиме 5 дюймів, але розгортатиметься до 8-ми. Його вартість поки не встановлена.

3. Шолом віртуальної реальності другого покоління

Фото: ANDROIDCENTRAL.COM

Новий шолом, який розробляють в HTC стане безпровідним, матиме 2 дисплеї з роздільною здатністю 1080х1200 пікселів за частоти 90 Гц, що підвищить якість зображення.

4. Смартфон iPhone 8

Фото: TECHNOBUFFALO.COM

Хоч офіційно Apple ще не розповсюджувала опису нової моделі смартфона, ЗМІ, посилаючись на інсайдерську інформацію, вже публікують характеристики нової моделі відомого бренду: точніше 3-х її варіантів. Роздільна здатність дисплею сягне 4К для використання смартфона для додатків віртуальної реальності. Екран, за здогадками, матиме заокруглені краї і більшу діагональ. Експерти також передбачають, що новий айфон матиме сканер ока й можливість безпровідного зарядження. Випуск заплановано на вересень 2017-го, приблизна вартість – від 649 доларів.

5. Гральна консоль – оновлений варіант Xbox

Фото: MIC.COM

Покращити й модифікувати відому на весь світ ігрову приставку планує компанія Microsoft. Їй хочуть збільшити потужність, візуалізувати ігри з роздільною здатністю 4К, забезпечити взаємодію з окулярами віртуальної реальності. Гаджет отримав назву Xbox Scorpio. За словами розробників, нова консоль дозволить зруйнувати межі між іграми на комп‘ютерах і консолях. Випустять новинку наприкінці 2017-го, а коштуватиме вона приблизно 600 доларів.

За матеріалами: Економічна правда

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!