5 закордонних освітніх програм найближчим часом. Куди податись

3447 0
Популярність освітніх програм закордоном серед українських студентів щороку зростає. Переваги європейської чи американської освіти очевидні: це всесвітньо визнаний диплом, можливість практики і отримання міжнародного досвіду, практичне засвоєння іноземної мови, а головне – можливість працевлаштування у престижні міжнародні компанії. Tvoemisto.tv підготувало добірку з п’яти найцікавіших освітніх програм за кордоном, на які варто зареєструватися в лютому.

Стипендії ім. Поля Целана для перекладачів (Австрія)

Стипендія для перекладачів з європейських мов, які бажають попрацювати над власним перекладацьким проектом у Відні. Учасникам пропонується проживання у науковому центрі від The Institute for Human Sciences та грант, який покриває всі витрати, пов’язані із проектом. Заявки на участь можна надсилати до 28 лютого 2015 року. Деталі можете дізнатись на сайті.

Стипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда (Польща)

Програма адресована молодим лідерам, які здобули вищу освіту та зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні.
Реалізація Програми відбувається в рамках двосеместрового навчання у вищих навчальних закладах Польщі та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних або приватних установах і організаціях. Дедлайн надсилання заявок – до 1 березня 2015 року. Більше інформації про стипендіальну програму можна дізнатись на її офіційному сайті.

Програма «Carl Friedrich Goerdeler Kolleg for Good Governance» (Німеччина)

Програма Коледжу Карла Фрідріха Гьорделера «For Good Governance» зорієнтована на фахівців, які працюють у публічних службах, неурядових та урядових організаціях, бізнес-структурах і прагнуть підвищити свій рівень кваліфікації у сфері публічного управління. Зареєструватись на програму можна до 2 березня 2015 року. Деталі - за посиланням.

Стипендії коледжу Ліхтенберга (Німеччина)

Коледж Ліхтенберга (Lichtenberg-Kolleg) надає стипендії для іноземних науковців, які перебувають на початковому етапі своєї кар’єри, для проведення досліджень у Німеччині. Дослідник приєднається до однієї з робочих груп: «Globalising the Enlightenment: Knowledge, Culture, Travel, Exchange and Collections», або «Human Rights, Constitutional Politics and Religious Diversity», або «Primate Cognition: Philosophical, Linguistic and Historical Perspectives».
До участі запрошуються кандидати наук, від моменту захисту дисертації яких минуло не більше шести років. Спеціальності: культурологія, філософія, політологія, лінгвістика, права людини. Розмір гранту становить 1 365 – 1 518 євро щомісяця; 203 євро на витрати, пов’язані з публікаціями, щомісяця; 600 євро на проживання щомісяця. Можливо отримати грант на проживання родини. Зареєструватись на участь можна на сайті коледжу.

Дослідницька стипендія ім. Фредеріка Боннарта-Браунталя (Великобританія)

Лондонський університетський коледж (University College London) запрошує іноземних студентів до участі в конкурсі на дослідницьку стипендію. Спеціальності: мови, соціальні науки. Рівень: магістратура, аспірантура. Розмір гранту: £25 000 щороку. Деталі можна знайти на сайті.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!