Політична реклама

5 перших кроків нового начальника міліції Львівщини

2252 2
Сьогодні, 28 квітня, у Львові представили нового головного міліціонера області. 57-річний Дмитро Загарія розповів, якими будуть його перші кроки на новій посаді і за якими принципами тепер працюватиме львівська міліція.

1. Міліція з народом


Очільник управління звернувся до колег із закликом попрацювати на гасло "Міліція з народом". Він наголосив, що відтепер міліція Львівщини стоятиме на сторожі закону і прав скривджених. А також висловив сподівання, що у співпраці з обласною владою депутатами та громадою вдасться повернути довіру людей до міліції.


2. Публічність


Дмитро Загарія пообіцяв публічність у всіх своїх діях на новій посаді. А також наголосив, що намагатиметься оперативно реагувати на проблеми.


3. Люстрація керівного складу


Особливу увагу новопризначений керівник пообіцяв приділити керівному складу. "Хотів би, аби ті, хто займатиме керівні посади, також пройшли громадське обговорення та люстрацію", – сказав Загарія. Щодо його першого заступника – Сергія Вучкана, призначення якого відбулося без громадського обговорення, Загарія пообіцяв організувати останньому зустріч з представниками ЗМІ та громадськості для своєрідної люстрації.  "Він говорив, що розкаже про себе, дасть відповіді на всі запитання, щоб ми дійшли до співпраці", – сказав міліціонер.
Щодо нового начальника ДАІ Львівщини Дмитро Загарія повідомив: «Щодо Харабари, я ще з ним зустрічі не мав. Планую сьогодні з ним зустрітися, порозмовляти, почути його думки. Потім дам відповідний коментар з цього приводу».
Основні кадрові призначення, за словами Загарії, можна чекати вже за один-два тижні.


4. Увага до дільничних


Загарія пообіцяв новий підхід і посилену увагу до призначення дільничних та інших працівників міліції, які безпосередньо працюють з населенням. Саме їм, на його переконання, в першу чергу повинні довіряти люди.
"Зважатиму на думку людей у кадрових призначеннях. Хочу, щоб люди довіряли міліції і почувалися у безпеці", – резюмував Дмитро Загарія.


5. Зміна показникової системи оцінювання


Також  Дмитро Загарія наголосив, що однією з проблем міліції є показникова система оцінювання роботи, а тому пообіцяв, що робитиме все для того, щоб вона змінилася.
«Головне – не статистика, а щоб міліція захистила скривдженого і знаходила злочинців», – наголосив Дмитро Загарія.


Довідка:


Дмитро Дмитрович Загарія народився 1957 на Черкащині. З квітня 2014 року начальник Львівської обласної міліції.
Після школи закінчив київське річкове училище № 2, отримав фах рульового моториста, працював у річковому флоті. Після ніс службу в армії. Потім вступив до Львівської школи міліції. До 1993 року працював у Московському райвідділі Києва (тепер Голосіївський). Працював на різних посадах в карному розшуку: від інспектора до заступника, зокрема працював по розкриттю злочинів серійного вбивці Онопрієнка.
У 2002 році Дмитро Загарія був призначений заступником начальника УМВС України у Львівській області. У 2005 звільнився з органів за вислугою років. На пенсії чотири роки працював начальником безпеки банку у Львові. Потім до 30 грудня 2013 року працював директором безпеки в «Західенерго».


За матеріалами Львівські новини online, Галінфо, Zik


Читайте також:
9 Травня, 2014 08:43
Петро Так. Я згідний з Михайлом на Василишина і його колег давно треба завести кримінал. Обнаглів зовсім.
8 Травня, 2014 17:16
Михайло Пане Д.Загарія Ви придивіться першим ділом до начальника Львівського Обнону Василишина Ю., та його підлеглих. Львів повністю обклали даниною , з продажі синтетичних наркотиків. Василишин підкидує субутекс, а потім вимагає кошти з підозрюваних і немалі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!