Політична реклама

5 перших кроків, які має зробити новий президент, – експерт

1605 1
Ці президентські вибори були особливими, оскільки це не було голосування за людину – це було підтвердження незалежності України та її європейського майбутнього. Це – підтвердження вимог Майдану. Висока явка людей на голосування відтак має особливе значення, – вважає політолог Сергій Таран.
Фото: lenta-ua.net

Фото: lenta-ua.net

Експерт назвав tvoemisto.tv перші 5 кроків, які, на його думку, повинен зробити новий Президент України одразу після інавгурації:

1. Оголосити свій план діяльності з чіткими часовими показниками і очікуваними результатами.

2. Вирішити питання Донецької та Луганської обалстей і безпеки мешканців регіону.

3. Боротьба з корупцією. Надзвичайно важливо покзати громадянам різницю між цією і попередньою владою.

4. Дерегуляція економіки. Бізнес повинен це відчути.

5. Підписати економічну частину угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Ці кроки, на думку експерта, відображають очікування в тому числі мешканців Західної України, де підтримка Порошенка була особливо високою.

Нагадаємо, цієї неділі відбулися позачергові вибори президента України. Лідер перегонів – Петро Порошенко.


Читайте також:
27 Травня, 2014 11:30
Світлана Найпершим кроком нового президента має бути присвоєння Героя України всі загиблим Небесної Сотні і тим хто поліг від рук сепаратистів в боротьбі за УКРАЇНУБА ТАКОЖ ВИПЛАТИ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ РОДИНАМ ЗАГИБЛИМ,,А ПОТІМ ВСЕ РЕШТУ.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!