Політична реклама

5 порад для зменшення стресових ситуацій

4861 0
У наш час ми переживаємо стреси кожен день — і витрачаємо на них свої душевні сили. Ось п‘ять порад, які допоможуть не нервувати з будь-якої причини.

Порада 1.Щоб перестати нервувати, спробуйте порівняти свою проблему з глобальнішою. Наприклад, у вас зламалася блискавка на чоботі. Ви починаєте нервувати, вважаєте свою проблему досить серйозною. Але подумайте про те, що це дрібниця в порівнянні з іншими проблемами. Подумайте про те, як добре, що ваші близькі живі та здорові. А хтось інший на все життя залишиться інвалідом, інший не може мати дітей, а третій довгий час не може знайти роботу. Тоді навіщо переживати?

Порада 2.Обов’язково знайдіть засіб, який може вас заспокоїти, і приділяйте йому не менше двадцяти хвилин в день. Це може бути заняття спортом, прослуховування улюбленої музики, вишивання чи настільні ігри. Але запам'ятайте, сигарети і алкоголь ніколи по-справжньому вам не допоможуть.

Порада 3.Одним з найголовніших способів боротьби зі стресом є здоровий сон. Спіть не менше восьми годин на добу.

Порада 4.Щоб захистити свою нервову систему від перевантажень, в психології існує безліч релаксаційних засобів. Одним з цих засобів є заняття спортом й активний відпочинок.

Порада 5.Навчіться радіти кожному прожитому дню — гуляйте на свіжому повітрі, насолоджуйтеся природою. Насправді в нашому житті причин для радості дуже багато, найголовніше — вмійте їх помічати.

Джерело:ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!