Політична реклама

5 порад від Адріана Сливоцького: як стати українським Рокфеллером

2617 0
Українець за походженням Адріан Сливоцький – економіст, входить до п'ятдесятки світових бізнес-мислителів, а також у топ-25 бізнес-консультантів світу. Tvoemisto.tv зібрало 5 простих і зрозумілих тез про речі, які, на думку Сливоцького, є основоположними для успіху у бізнесі.
  • Найкоротший шлях до того, аби стати українським Рокфеллером – зрозуміти, хто з бізнесменів, провідників, підприємців найкраще в історії Америки, України, Німеччини чи Англії створив те, що ви хочете створити. Хто найкраще зрозумів покупців, зрозумів потребу постійного зниження коштів і постійного поліпшення якості.

 

  • У бізнесі не потрібно знову винаходити колесо, але потрібно знайти принаймні 10 людей успішних у вашій галузі, зрозуміти, як вони думали, як діяли і запитати: як я можу це пристосувати до своєї організації?

 

  • Потрібно заангажувати до справи розбудови свого бізнесу всіх членів вашої команди чи організації. Найбільш притаманна ціха Рокфеллера, про яку ніхто не говорить, він хотів створити обставини, які б притягали найкращих працівників того часу, дали тим працівникам максимальні можливості розвитку і так зробити, щоб їх нагорода за це була пов'язана з успіхом компанії.

 

  • Володіння англійською мовою є дуже важливе. Я постійно закликаю – донесіть це до кожного працівника своєї організації, бо це – двері до ширшого світу.

 

  • Важливою річчю є цікавість – те, що по-англійськи звучить як "intellectual curiosity". Якщо люди не просто сидять і чекають на розваги, але хочуть мислити, знати чому і як відбуваються певні процеси – це найважливіше.

 

І приємний бонус – курс "Мистецтво перемагати" від Адріана Сливоцького (англійською) від LvivBusinessSchool.

 

Довідка:

Адріан Сливоцький – економіст, автор світових бестселерів з питань стратегічного управління, один з найвпливовіших спеціалістів сучасного менеджменту. Директор компанії Oliver Wyman, член ради директорів "Mercer Management Consulting, Inc." - компанії, яка спеціалізується на створенні ділових моделей, що сприяють постійному зростанню капіталу та входить до 10-ти найпрестижніших у світі консалтингових компаній. Андріан Сливоцький є членом дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!