5 порад, як організувати робоче місце за комп'ютером

6331 0
Сучасну людину важко уявити без комп'ютера. Цей девайс допомагає нам у роботі, розважає та розвиває водночас. Tvoemisto.tv підібрало для вас кілька порад про те, як краще організувати своє робоче місце, де навколо комп'ютера часто є ще багато усього.
фото: naiu.org.ua

фото: naiu.org.ua

1. Успішність роботи часто залежить від комфорту навколо нас. Працівникові зазвичай самостійно доводиться дбати про своє робоче місце. Існує просте правило: усе, що знаходиться в полі зору людини, яка працює, має мотивувати або надихати, а не відволікати.

2. Необхідні речі краще класти на відстані витягнутої руки, щоб скористатися при першій нагоді. Записники, ручки, гаджети, стікери мусять бути на столі або у найближчій шухляді. М'яким іграшкам, квітам та вазонам місце вдома, а не на роботі.

3. Клавіатура, монітор, крісло і стіл мають бути підлаштовані саме під вас. Один із важливих атрибутів – кошик для сміття. Цей незамінний предмет допоможе позбутися зайвих речей та не створювати розгардіяш на робочому місці.

Читайте також: Як правильно харчуватися в офісі

4. Ідеальний варіант – приглушене розсіяне світло. Робочий стіл не має стояти на протязі. Однак провітрювати саме приміщення двічі-тричі на день не зашкодить.

5. Важливо не виснажувати себе та робити невеличкі перерви на 5-10 хвилин через кожну годину. Корисно вийти на свіже повітря або зробити легку гімнастику. А головне пам'ятати, що будь-яка робота – важлива, але не вартує нашого здоров'я.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!