5 простих рецептів корисних сніданків

18888 0
Не даремно кажуть, що ранок задає тон на увесь день. Як корисно і ситно почати день та зарядитися енергією? Tvoemisto.tv пропонує вам 5 швидких та корисних рецептів сніданків.

Корисний сніданок № 1

Яєчний омлет або яєчня з овочами, можна і з тими, що зберігаються в морозильній камері. Для приготування цього корисного сніданку овочі протягом 5 хвилин тушкують на маленькому вогні, після чого заливають збитими яйцями і смажать ще 5 хвилин. Сіль і спеції – за смаком. Доповненням буде чай чи свіжовичавлений соку. Цей варіант сніданку особливо хороший для чоловіків, яким потрібно більше енергії впродовж дня.

Корисний сніданок № 2

Більш легкий набір, що складається з дієтичних хлібців з шматочками сиру, до яких на вибір додаємо будь-який фрукт: банан, апельсин, яблуко. Також – склянка молока або кефіру. Це сніданок в стилі фітнес, здоровіше не буває!

Корисний сніданок № 3

У знежирений сир додаємо фрукти (взимку підійдуть родзинки, курага і чорнослив), замість цукру використовуємо мед. Зелений чай з хлібцем доповнить цей набір.

Корисний сніданок № 4

Салат з бананів, апельсинів, яблук, заправлений йогуртом чи медом. До нього можна додати жменю дієтичних мюслі.

Корисний сніданок № 5

Каша на молоці. Замість цукру можна додати ложку меду. Також добре смакуватиме з сухофруктами або горіхами.

За матеріалами Zdorovia.com.uа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!