На правах реклами

5 причин вивчати англійську з носіями мови у Львові

4358 0
Вивчати англійську мову зараз не просто варто, але і вкрай важливо. Особливо в плані професійного розвитку, адже провідні компанії надають перевагу працівникам, які знають англійську мову на високому рівні. Саме тому вивчати мову з її носіями є перевагою. Для львів’ян така можливість є відкритою завдяки American English Center, який діє у нашому місті.

Причина перша – це ефективно. Найкраще мову можна вивчити тільки з тими, для кого вона рідна. Це підтверджує більш ніж 20-ти річна практика American English Center, де разом з українськими викладачами працюють викладачі з Америки.

Причина друга – це пришвидшує процес. Коли на занятті у вас нема іншого способу пояснити свої думки, окрім того, щоб пошукати потрібний вираз у словнику та згадати всю граматику, яку уже встигли вивчити, процес вивчення англійської мови значно пришвидшується. Вибору немає – американські викладачі не розуміють української

Причина третя – це весело. Інтерактив, різноманітні ігри та веселі діалоги – основа, на якій будуються заняття з американськими викладачами  в American English Center. І це – приємний сюрприз для тих, хто досі думає, що ігри та розваги існують лише для дітей. Саме завдяки ним ви дізнаєтесь багато нової лексики та відпрацюєте свої комунікативні навички.

Причина четверта – це знайомство з культурою іншої країни. В American English Center ви дізнаєтесь та відчуєте, як мислять американці, про що мріють, яким чином будують кар’єру та відзначають свята. У нас багато відмінностей у побуті та гастрономічних уподобаннях, але є багато чого спільного. Що саме? Під час кожного заняття дізнаються слухачі American English Center.

Причина п’ята – це стимул подорожувати. Коли бачиш людей, які перетнули океан, пролетіли більше ніж 14 годин задля того, щоб поділитись своїми знаннями у твоїй рідній країні, це надихає! Надихає на пригоди, знайомства, подорожі.

Про American English Center – найбільша мовна школа в Україні, яка успішно працює з 1995 року.

Зв’язатись з представником АЕС у Львові - www.AmericanEnglish.ua
вул. Театральна, оф 15
Тел. 093 326 96 94, 067 324 20 98


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!