5 спортивних подій на вихідні у Львові

2168 2
Tvoemisto.tv вже традиційно пропонує своїм читачам підбірку спортивних заходів, які заплановані на ці вихідні – 27-28 вересня у нашому місті. Так два дні у Львові гратимуть у футбол, водне поло, міні-футбол, бігтимуть крос та стрілятимуть.

1. 27-28 вересня у Львові на вул. Клепарівській, 39а, відбудеться Міжнародний турнір «Кубок Карпат» з водного поло. Початок ігор о 10:00. За головний приз у турнірі змагаються чемпіони та володарі Кубка України ватерполісти львівського «Динамо», а також команди Кишинева (Молдова), Лодзі (Польща) та Кошице (Словаччина). Наразі у «Кубку Карпат» зіграно два тури, які відбувалися у польському місті  Дембіце та столиці Молдови Кишиневі. Ватерполісти «Динамо» посідають перше місце, маючи у своєму активі стовідсотковий результат – 18 очок з 18-ти можливих.

2. 27 вересня о 19:30 у Львові на стадіоні "Україна" пройде 1/8 фіналу Кубка України з футболу між командами "Карпати" (Львів) та "Динамо" (Київ). Головний тренер «Карпат» Ігор Йовічевіч зазначив, що готуватиметься до кубкового поєдинку проти київського «Динамо» наче до останнього матчу в житті. «Я хочу бачити повний стадіон» – сказав хорват.

"Ми знаємо потужність нашого суперника. Я впевнений у тому, що який би склад не приїхав, це будуть дуже кваліфіковані виконавці. З ким би ми не грали – буде складно. Ще з середи ми почали підготовку до матчу проти «Динамо», налагодили певні дії у фазі оборони та атаки. Звичайно, «Динамо» – фаворити нашого протистояння, але з нашого боку будуть компоненти, в яких кияни нас не переважатимуть – це бажання та самовіддача", – прокоментував підготовку до матчу Ігор Йовічевіч.

3. 27-28 вересня у Львові на вул. Янева,10 відбудеться 25-та обласна Спартакіада серед колективів фізичної культури підприємств, установ та організацій ФСТ «Україна»  з міні-футболу. Початок змагань орієнтовно о 10.00.

4. 28 вересня об 11:30 у Снопківському парку, на території біля стадіону «Україна» відбудуться змагання з легкоатлетичного кросу за програмою ХХІІІ спортивних ігор Львівщини, присвячених Року Т.Шевченка в Україні та VІІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених 75-річчю створення Львівської області в рамках проведення Олімпійського тижня-2014. У змаганнях візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення. Склад команди: 5 чоловіків + 5 жінок (категорія "дорослі", вік – 1996 р.н. та старші), 3 чоловіки + 2 жінки (категорія "Ветерани", вік – 1974 р.н. та старші), 1 представник команди. Учасники змагатимуться на таких кросових дистанціях: чоловіки – біг на дистанції 3 км, жінки – біг на дистанції 2 км (категорія „Дорослі”); чоловіки – біг на дистанції 2 км, жінки – біг на дистанції 1 км (категорія „Ветерани”).

5. 25-30 вересня у Львові на вул. Клепарівська, 39а відбудеться Чемпіонат України з кульової стрільби серед молоді 1996 р.н та молодші


Читайте також:
26 Вересня, 2014 15:01
Редакція Tvoemisto.tv Богдане, якщо володієте такою інформацією, то скидайте її на скриньку [email protected]
26 Вересня, 2014 14:20
Богдан є ще значно важливіші події як футзальний (або міні-футбольний) матч команд Екстра-ліги між "Енергією" (Львів) та "Кардиналом" (Рівне) (палац спорту Галичина 13:00, а також фінальний матч Кубка області з футболу між командами Рух Винники - Гірник Соснівка (16:00 стадіон СКА). Ці події 27 вересня
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!