5 спортивних подій на вихідні у Львові

2663 0
4 та 5 жовтня у Львові традиційно будуть щедрими на спортивні події. Цими вихідними у Львові боксуватимуть, змагатимуться в автоспорті, підніматимуть гирі, веслуватимуть та змагатимуться в бодібілдингу.

Бокс. У суботу, 4 жовтня, о 19:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться титульний поєдинок аспіранта Львівського державного університету фізичної культури Олександра Усика й інтернаціонального чемпіона WBF, чемпіона Південної Африки Деніела Брюера (24-5-1, 21 КО). Другим головним поєдинком вечора стане прощальний бій екс-чемпіона світу Андрія Котельника. Де купити квитки та як доїхати?

Автоперегони. 4-5 жовтня на території Сколівського та Миколаївського районів Львівщини пройде VI етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та IV етап чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція». У змаганнях планується участь близько 30 ралійних екіпажів. Ралі відбудеться неподалік траси Львів-Стрий, тому можна буде під’їхати своїм автомобілем, зупинитися у безпечному місці та спостерігати за гонками. Відкриття 4 жовтня о 18:00 у Миколаєві.

Гирьовий спорт. 3-6 жовтня у Львові відбудеться Кубок України з гирьового спорту. Змагання відбуватимуться у НСБ ЛВС МОУ за адресою вул. Клепарівська, 39а. Відкриття змагань 4 жовтня о 12:00. Чоловіки змагатимуться у двоборстві, довгому циклі, естафеті. Жінки – у ривку.

Веслувальний слалом. 4-5 жовтня у Львові пройде Чемпіонат Львівської області з веслувального слалому «Львівська Осінь». Змагання відбуватимуться на вул. Володимира Великого (озеро в районі кінотеатру «Сокіл»). Початок змагань

5 жовтня о 12:00. Веслувальний слалом – це різновид спортивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, яка визначається порядком розташування воріт, які виставляються на річці з порогом або на спеціально облаштованому каналі.

Бодібілдинг та фітнес. У суботу, 4 жовтня, у Львові пройде Кубок Львівської області з бодібілдингу та фітнесу, на якому відбудеться відбір спортсменів на Чемпіонат України.  Змагання відбудуться у палаці культури ім. Гната Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1. Відкриття змагань о 15:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!