5 спортивних подій на вихідних у Львові

3253 0
Вихідні 11-12 жовтня зі спортивного ракурсу: змагання з драг-рейсингу, турнір по боротьбі самбо, матч національної збірної України з футболу, стендова стрільба та регбі.

Стендова стрільба. 10-12 жовтня, спортивна база ”Львівський стрілецький стенд” (вул. Єрошенка, 36)

В п’ятницю стартує Кубок Львівської області зі стендової стрільби. Перші два дні будуть відбірковими, а у неділю о 10:00 вібудеться фінал. Цей турнір є "генеральною репетицією"для львівських спортсменів перед Кубком України, що має пройти в Одесі.

Драг-рейсінг. 11 жовтня, 14:00, вул. Північна, 1а

Захопливими обіцяють бути і змаганя з дрег-рейсінгу, які будуть заключними у цьому сезоні. Організатори з Lviv Racing City за підтримки ГО «Мотор Груп» запланували кваліфікаційні і фінальні заїзди та урочисте нагородження. Участь в змаганнях можуть взяти усі охочі, попередньо зареєструвавшись.

Боротьба самбо. 11-12 жовтня, 10:00, стадіон ”СКА” (вул.Клепарівська, 39а)

Цими вихідними пройде також і міжнародний турнір з боротьби самбо на призи дворазового чемпіона світу Михайла Юнака. У змаганні братимуть участь хлопці віком 11-14 років. Церемонія відкриття відбудеться о 14:00 в залі боротьби навчально-спортивної бази МО України (стадіон ”СКА”)

Регбі. 12 жовтня, 14:00, стадіон”Юність” (вул. Болгарська, 4)

В неділю, в межах півфінального етапу чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд вищого дивізіону, відбудеться зустріч між львівським ”Соколом” та харківським ”Олімпом”. Нагадаємо, минулих вихідних ці суперники зустрічались у Харкові, де перемогу святкували господарі поля. Це дозволяє чинним чемпіонам країни впевнено утримувати лідерство у групі А, другим у рейтенгу йде ”Сокіл” і на останньому місці – київський ”Антарес”.

Футбол. 12 жовтня, 19:00, стадіон “Арена-Львів” (вул. Стрийська, 199)

Цієї неділі у Львові проведе свій відбірковий матч ЧЄ-2016 національна збірна України. Після програшу словакам у вересні і вчорашньої перемоги над білорусами наші збірники прийматимуть македонців, у яких така ж кількість очок і які є нашим сусідом у турнірній таблиці. Нагадаємо, що наша збірна потрапила у групу С з Іспанією, Словаччиною, Білорусю, Македонією та Люксембургом, і на даний момент займає в ній третю сходинку. З цієї шестірки на чемпіонат Європи напряму кваліфікуються перша та друга команди, а також найкращий третій колектив з усіх дев’яти відбіркових груп. Решта збірних, що зайняли треті місця, змушені будуть пройти сито матчів плей-офф.

Автор Микола Решнюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!