5 спортивних подій на вихідних у Львові

2251 0
Окрім виборів цими вихідними у Львові буде достатньо і спортивних подій – плавання, автопробіг, регбі і одразу два баскетбольних матчі. Йдемо голосувати, а потім – уболівати!

1. Плавання, 23-25 жовтня, аквапарк Пляж (вул. кн. Ольги, 114)

Вчора стартував чемпіонат України з плавання серед юніорів. У ньому беруть участь спортсмени зі всієї країни і, навіть, із сусідньої Молдови – всього 312 учасників. Хлопці і дівчата окремо розігруватимуть комплекти нагород у 32 програмах з різними дистанціями у різних дисциплінах. Початок змагань щодня о 10:30.

2. Автоспорт, 25 жовтня, 10:00 (старт), вул. Пасічна, 153

У суботу, з нагоди дня автомобіліста і дорожника відбудеться благодійний автопробіг для допомоги дітям з Ново-Милятинського інтернату. Взяти участь у змаганні може кожен бажаючий, для цього потрібно зареєструватись і внести членський внесок від 50 грн.(також можна взяти теплі речі та солодощі для дітей).

3. Регбі, 25 жовтня, 12:00, стадіон “Юність” (вул. Болгарська, 4)

Також в перший день вихідних зустрінуться у матчі-відповіді регбійні колективи “Сокіл” зі Львова та ”Епоха-Політехнік” з Києва. Команди зійдуться у боротьбі за 3-тє місце чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд вищого дивізіону. Нагадаємо, що перший матч у цій парі відбувся тиждень тому в Києві і перемогу в ньому святкували саме львів’яни.

4. Баскетбол, 25 жовтня, 14:00, ПС “Галичина (вул.  Керченська, 8)

Після поразки ”Черкаським Мавпам” у першій грі нового чемпіонату баскетболісти ”Галичини” прийматимуть  запорізьке ”Ферро-ЗНТУ”, яке в свою чергу стартувало з двох перемог. Наразі підопічні Максима Фомічова займають останню позицію в турнірній таблиці, в той час як суперник із Запоріжжя є одним з лідерів чемпіонату. Нагадаємо, що за всю історію зустрічей між цими командами ”Галичина” перемагала лиш 4 рази і 14 разів поступалась.

5. Баскетбол, 26 жовтня, 17:00, ПС “Галичина (вул.  Керченська, 8)

Одразу ж на наступний день галичани зустрічатимуться із БК ”Миколаїв”, який вже встиг зіграти три гри – один раз переміг і двічі програв, - і посідає сьому сходинку в табелі про ранги. На відміну від балансу зустрічей з ”Ферро-ЗНТУ”, із корабелами у ”Галичан” позитивна статистка – 9 перемог і 7 поразок.

Підготував Микола Решнюк

Використано фото: hq-wallpapers, zaholovok.com.ua, sport-xl.org, decor-elite.com.ua, wikipedia.org.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!